facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Champion Bowling

Champion Bowling
Adres: Zavelstraat 71 , Zonhoven 3520, BE
Telefoonnummer: 011 81 36 21
Stad: Zonhoven
Route: Zavelstraat 71
Postcode: 3520



op zoek naar gerelateerd: champions bowling zonhoven, bowling genk, bowling limburg, bowling meeuwen, bowling diepenbeek, bowling maaseik, bowling olympia, steengrill bowling
Recensies
Fijne en gezellige sfeer, vriendelijke en vlotte bediening, zeer lekker eten, goede muziek. Zeker een aanrader we komen zeker nog eens terug. Top !
Goed ontvangst, zelfs een eerder geopend voor onze groep. Daarna zeer lekker en uitgebreid gegeten met daarop een lekker en ook weer uitgebreid dessert buffet. Daarna 2 spelletjes gebowld op een leuke baan. De sfeer is er gezellig en een goede en vriendelijke bediening. En belangrijk, het is een Faire Prijs voor dit gehele pakket!
Vorige week vrijdag gaan steengrillen in combinatie met 2 spellen bowling. Wij hadden de all-in formule genomen 4uur drank inbegrepen en dat is echt een aanrader. Het eten buffet was zeer lekker en werd voldoende snel bijgevuld. Het personeel is uiterst vriendelijk. Een zeer leuke avond gehad.
Vriendelijke mensen,ruime parking,goed gespeeld en heel lekker gegeten!! 1 minpuntje:Veel rookontwikkeling door het zelf bakken op de hete plaat die op de tafels werden gezet,de hele zaak tot zelfs over de bowlingbaan lag in een lichte rook,misschien dat er iets aan de afzuiging scheelde? Voor de rest was het super !!
Absolute zeverservice! We hadden een baan gereserveerd voor 8 man om 21u 's avonds, bij aankomst kregen we te horen dat DE BAAN WERD OVERGEDRAGEN aan het bedrijf dat reeds 7 banen had gehuurd, en nood had aan een 8e baan. Naar hun zeggen hadden ze een bericht ingesproken op mijn voicemail, hier heb ik nooit iets van ontvangen en bijgevolg ook niet bevestigd dat we dit ok vonden. Wanneer je hier iets reserveert, weet je niet zeker of je zal kunnen bowlen!! Na discussiëren kregen we een eerste rondje van de zaak, en konden we TOCH 1 spel bowlen op 2 banen, zodat het snel vooruit zou gaan.
Hele toffe bowling waar het zeer proper is. Ben overlaatst biu nieuwjaar gaan bowlen en het was zeer goed afgewerkt. Beginnende met heerlijk hapjes gefrituurde hapjes, mozzerela met tomaat, nootjes, groentjes, etc. En daarna kwam get hoofdgerecht en dat was steengrill met zeer veel keuze uit vlees of vis en een heel bufet met verse groenten!! Daarna volgde een overheerlijk dessert met chocolade ijs. daarna 2 spellen bowling en om 2u snachts heerlijke soep. Voor de mensen die bij nieuwjaar niet weten wat doen is dit wel een hele goed aanrader. Het bowlen afsluiten was met een leuke afterparty. En deze bowling is ook zeker leuk voor mensen die niet weten wat doen in het weekend of op woensdag namiddag!!!!
Zeer lekker gegeten! Alles was heel verzorgd! Ze waren ook enorm vriendelijk! Er werd heel veel rekening gehouden met hygiëne omtrent corona. We hadden een hele leuke avond!
We kozen met de familie 10p voor één van de mogelijke formules en waren allen zeer tevreden. Zeer lekker gegeten, goede en supervriendelijke bediening voor een zéér faire prijs. Een ideaal familie uitje. Het was voor ons de eerste keer en meteen een strike :-
Lekker eten met steengrill gevolgd door een tof spelletje bowling in een vernieuwde bowling champion. Het eten en de bediening zijn beide zeer goed. Wat het bowlen betreft, dat is altijd leuk. De machine voor kegel-plaatsing hapert af en toe maar dit wordt snel opgelost door behulpzame medewerkers waarna je gewoon verder doet met het huidige spel. Zijn er kinderen bij je groep dan kan het zelfs per persoon ingesteld worden of de bumpers in het gootje al dan niet omhoog of omlaag moeten. Dit gebeurd daarna dan ook automatisch. Op en top plezier voor jong en oud
Baan 3 en 4 zijn lichtjes scheef, trage ballen wijken links en rechts af. Muziek stond ook iets te luid en was niet echt ons genre bonk, bonk, bonk.... Toch goed geamuseerd, lollige animaties/filmpjes na elke worp, hekjes naast de baan voor jonge spelers.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid