facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Chamizo Fietsen

Chamizo Fietsen

Info

Chamizo Fietsen

Geschiedenis

Chamizo Fietsen is een fietsspeciaalzaak met de beste kwaliteitsproducten en het grootste assortiment, waarbij een uitstekende service centraal staat.

Je vindt er een overweldigend aanbod aan alle soorten fietsen, in verschillende prijscategorieën. Zowel stadsfietsen, racefietsen en mountainbikes, als elektrische fietsen, vouwfietsen en tandems zijn aanwezig in de showroom. Daarnaast bieden we ook een ruim aanbod aan fietsbenodigdheden en fietskledij. Om onze klanten optimaal van dienst te zijn, werken wij steeds met referentiemerken en een grote voorraad.

Onze bekwame medewerkers staan je graag bij met het gepaste advies op maat van de klant. In onze gespecialiseerde werkplaats kan je ook steeds terecht voor het vakkundig onderhouden en herstellen van je fiets.



"Bij Chamizo Fietsen vind je werkelijk alles voor de fiets, inclusief een uitstekende service.In de showroom van 3000m² ontdek je een groot aanbod aan alle soorten fietsen, in verschillende prijscategorieën. Zo zijn er stads- en toerfietsen, speed pedelecs, racefietsen en MTB's, vouwfietsen, bakfietsen en kinderfietsen. Zowel elektrisch als niet-elektrisch en telkens van de beste merken. Wist je dat je bijna elke fiets kan testen op onze ruime parking? Met meer dan 1000 fietsen constant in voorraad vind je zeker wat je zoekt.Ook ruime keuze accessoires en fietskledij!Onze ervaren adviseurs en techniekers staan je graag bij met alle vragen om de perfecte fiets voor je te selecteren én te onderhouden in onze professionele werkplaats."
Adres: Liersesteenweg 88, 2860 Sint-Katelijne-Waver
Telefoonnummer: +32 (0)15 211 899
Stad: Sint-Katelijne-Waver
Route: Liersesteenweg 88
Postcode: 2860



op zoek naar gerelateerd: Chamizo ecocheques, Chamizo onderhoud, Chamizo kinderfietsen, Chamizo racefiets, Chamizo Facebook, Fietsen Waver, Speed pedelec huren Mechelen, Solden Koga fietsen
Recensies
Destijds een vriendelijke en professionele begeleiding in de zoektocht naar een fiets voor een leasecontract. Hiermee lijkt het positieve helaas gezegd. Gaandeweg het leasecontract nam het enthousiasme een flinke duik. Zeer matige service, wanneer het om het onderhoud van leasefietsen gaat lijkt men allerminst een voorkeursbehandeling te krijgen. Bovendien een vage omschrijving van de herstelkosten. Het onderhoudsteam verving voornamelijk onderdelen die bij de vorige onderhoudsbeurt nog maar werden vervangen en onderdelen die duidelijk aan vervanging toe waren werden genegeerd. Wanneer ik telefonisch contact opnam voor inlichtingen over de onderhoudsbeurt verliep alles stroef soms ging de telefoon zelfs gewoon over, werd er tegenstrijdige informatie over de oplevering gecommuniceerd en bleken mijn opmerkingen over de fiets op de koop toe nog compleet foutief geïnterpreteerd te zijn. De kostprijs van de onderhoudsbeurt viel ook tegen al moet men hierbij ook uitkijken naar de voorwaarden van het leasecontract. Dubbel jammer dat ik enige tijd terug als particulier bij deze zaak nog een eigen fiets heb gekocht.
Den beste fietwinkel in Mechelen en omstreken ..... waar voor uw geld en ne service om U tegen te zeggen Ben al 40 jaar klant en altijd goed en eerlijk bediend geweest zowel voor mijn stadsfiets , mountain bikes , koersfiets en nu mijn elektrische spedelec zal ook de nodige zorgen krijgen ..... vakbekwaam en vriendelijk personeel die alle tijd nemen om een goed werkende fiets af te leveren ..... daarom ook de soms lange wachttijden voor een onderhoud , maar dat moet je op voorhand incalculeren . Bij een goeie chirurg moet men ook soms maaaanden wachten om geholpen te worden.
Mijn fiets komt van Chamizo. Ik laat hem daar regelmatig onderhouden. Ik heb hem dagelijks nodig, o.m. voor woonwerkverkeer. Ik heb 2 maanden moeten wachten tot ik hem voor onderhoud kon binnenbrengen. Hij staat er inmiddels 4 dagen en nog is niet duidelijk wanneer hij klaar zal zijn - ten vroegste over nog eens 3 dagen als de winkel terug opengaat. Een vervangfiets is er niet. Ik kan hem niet eens mee terugnemen, hij hangt half afgewerkt aan de haak. Er lijkt mij hier iets grondig mis met de planning, de prioriteiten en de klantvriendelijkheid. "U krijgt een sms als hij klaar is" is in deze omstandigheden echt niet voldoende.
Altijd goed geholpen geweest door de Chamizo mensen. Ook vandaag. Ik had interesse om lange meerdaagse tochten te maken met een fiets, samen met een fietskennis. Dus een sportieve fiets die ook enige lasten kan dragen en iets ruwer terrein aankan dan een koersfiets. Ik werd vrijblijvend prima geïnformeerd over een niet te zware aluminium gravel bike die kan uitgebouwd worden om meer of minder bagage mee te nemen. Prima!
Gisteren langs geweest, prijs artikel en prijs aan het rek verschilt 5€. Uitleg van de verkoper, iemand zal dit verkeerd hebben gelegd. Samen gaan kijken. Andere artikels die er naast hingen hadden dit ook voor daar was er een verschil van 9€. De volgende uitleg was oei nu zie ik het de prijzen zijn nog niet aangepast, dit zijn nog de oude prijzen. Gemakkelijkste uitleg maar niet de juiste, mensen kijk vooral uit naar deze wanpraktijken want je betaald teveel voor je het weet terwijl dit wettelijk niet mag. Ze moeten het artikel meegeven aan de laagste prijs.
Zeer tevreden over de persoonlijke service die door Chamizo geboden wordt. Er wordt nagegaan welke fiets bij jouw noden past en er wordt mee nagedacht met jou als klant. Zo was er een fiets die me enorm aansprak maar waarop in eerste instantie geen kinderstoeltje kon geïnstalleerd worden. Er werd niet gewoon gezegd dat het geen optie was, integendeel, er werd gezocht naar een oplossing. Dus een heel enthousiaste en tevreden klant hier. Speciale dank aan Casper. Een top Chamizo-teamlid die uitblinkt in klantvriendelijkheid en die echt een verschil maakt voor klanten!
Ik wou een fiets kopen maar ik heb niet zo veel kennis. Ik dacht in zo’n grotte winkel zou personeel genoeg zijn om u te helpen. Spijtig genoeg na 10min aan de kassa wachten en wat rond wandelen in de winkel is er niet gelukt om met iemand daarover te praten…
Hier vandaag een TREK marlin 8 - MTB gekocht voor onze kleinzoon...de medewerkers zijn uiterst hulpvaardig ,geen enkele vraag is hen teveel...samengevat ,een super-team...ontdek het vooral zelf eens...
Eerste kennismaking met de winkel voor een leasefiets is zeer positief verlopen , goede uitleg gekregen en verder geholpen door een zeer vriendelijke medewerker van de zaak .
Langs geweest voor informatie ivm leasefiets. Duidelijke informatie gekregen. Was ook geweldig dat ik een kop koffie kreeg terwijl ik op de verkoper aan het wachten was? Kortom, leuke winkel, goede medewerkers en ... lekkere koffie ;-
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid