facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Chambre d'hôtes Les Grisons

Chambre d'hôtes Les Grisons

Info

Notre page est dédiée au nouveau service que l'on vous propose. Nous vous proposons 3 chambres disponibles passer un agréable séjour au coeur d'un des plus beaux villages de Wallonnie.

Adres: Route de Neufchateau 30, 5562 Celles, Namur, Belgium
Telefoonnummer: 0478737526
Stad: Celles
Route: Route de Neufchateau 30
Postcode: 5562


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
A la source de Lavis A la source de Lavis 2 km <span class="f5axBf"
Les Secrets De La Vie Les Secrets De La Vie 124 km Bijzonder slechte ervaring. Wij raden deze B&B absoluut af en heeft hoofdzakelijk...
Recensies
We werden heel hartelijk ontvangen door Daphné en Bernard in Graubünden. We verbleven in de studio, het is onberispelijk: ruim, goed uitgerust, met terras, kleine tuin en geweldig uitzicht! We waren met de fiets aangekomen en het was geen probleem om ze te laten overnachten eventueel garage aanwezig. Na het restaurant in Celles mooi dorpje in de buurt, wachtte Bernard ons op en aarzelde niet om een ​​fles Madiran te openen zodat we elkaar verder konden leren kennen. Een heel gezellig moment om ervaringen en andere aspecten van het leven te delen. Nous n'avons malheureusement pas pu profiter de la piscine vu notre arrivée tardive mais c'était très tentant… Le petit déjeuner était copieux, confitures, viennoiseries, pain, fromage, charcuterie, œufs, céréales, yahourts... Il ne manquait vraiment niets. Tot slot kunnen we het niet laten om u te vertellen dat het huis zeer goed gerenoveerd is, de inrichting netjes is, de materialen goed gekozen. Kortom een ​​geweldige ontdekking, een echte aanrader!
Een absoluut geweldige Airbnb! De gastheren fantastisch. Bernard weet alles van de natuur en dieren in het wild en maakt de meest hartige beste ontbijten ooit! Daphné is een heel lief en leuk gezelschap! De accommodatie biedt een studio met een zeer comfortabel kingsize bed, een grote inloopdouche, een apart toilet en een groot privéterras met een spectaculair uitzicht. Als kers op de taart biedt de accommodatie een zwembad gelegen in een luxueuze sfeer. Ga wandelen, kajakken, vissen, bekijk de vele sprookjeskastelen of geniet van eersteklas eten in de vele restaurants in de buurt. Idyllische stadjes wachten erop om bezocht te worden. Als u een uniek uitje wilt, dan is dit het !!! We geven deze Airbnb 10 sterren van 5!!!!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid