facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Chambon Gourmet Bar

Chambon Gourmet Bar
"Venez prendre un verre avec nous et déguster les bouchées que notre chef a crééesKom met ons iets drinken en geniet van het fingerfood dat onze chef-kok heeft gemaaktCome have a drink with us and enjoy the fingerfood that our chef created"
Adres: Rue d'Argent 11, 1000 Petit Bruxelles, Hainaut, Belgium
Telefoonnummer: 02 652 07 72
Stad: Petit Bruxelles
Route: Rue d'Argent 11
Postcode: 1000


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pourquoi Pas Pourquoi Pas 3 km Lekker eten, vriendelijk ontvangen en attente Chef!
Recensies
Wauw! Wat een gezellige en classy bar! Goede service en je kan er genieten van lekkere gerechtjes. Zeker een aanrader!
Vriendelijke bediening, gezellig en heel lekker! Wel een beetje een afgelegen straatje.
Uitstekende service en heel goede kaart
We ontdekten deze bar via Bongo en werden aangenaam verrast door de ontvangst door de ober die op het eerste gezicht zo betrokken is bij zijn werk dat je zou denken dat hij de baas is. Dat zeg ik normaal niet, maar ik ben erg blij met mijn ontdekking en ik nodig u uit om dit etablissement te komen ontdekken, dat van binnen erg mooi is met zijn designmeubels. Schitterende ontdekking
Geweldige avond met het hele team. Zeer attent personeel, vriendelijke sfeer en stijlvol interieur. Wij komen zeker terug!
Leuke cocktails en prachtige locatie. Echt rustige hoek van Brussel en in het hart ervan!
Heel dicht bij de belangrijkste winkelstraat, maar toch voelt het alsof het buiten de gebaande paden is. Modern interieur met weinig licht en een zeer goede drankenkaart. Tapas zijn ook redelijk geprijsd en een goede snack vooral de vleeswaren en tapenade waren goed. Zeker een bezoek aanraden!
Geweldige kleine op maat gemaakte bar in een rustige zijstraat. Gezellige sfeer met een goede selectie bier en wijn. Beveel je ten zeerste aan voor een drankje!
Op steenworp afstand van de nieuwe straat. Intieme sfeer en zeer attente bediening. De vleeswarenschotel is genereus. We zullen terug komen
Heel erg mooie plek met een goede sfeer en veel potentieel in een rustige omgeving. Kwalitatief wijnpaneel. Supervriendelijk personeel. Echt een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid