facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Chalet Pierco

Chalet Pierco

Info

Chalet Pierco, een plek waar je kan genieten en ontspannen.

Adres:
Telefoonnummer: +32473346142
Stad: Malmédy


Recensies
Prachtige chalet met alle comfort en voorzieningen en netjes ingericht.Bij aankomst was het heel proper en zo hebben wij het ook achter gelaten,is echt een aanrader voor rust en prachtig panorama.Ook eigenaar is zeer vriendelijk.Komen zeker terug dat staat al vast.Kamers: 5/5
We hebben 3 dagen verbleven in Chalet Pierco en kijken al uit naar een volgend verblijf hier . Eigenaars leveren een super service , de chalet is een van de properste en mooiste chalets waar ik al verbleven ben , we gaan wel regelmatig op avontuur in deze streken , maar dit is zeker een topper. Een aanrader voor iedereen , de gezellige houtkachel , goede bedden en mooie locatie zijn enorme pluspunten , kan er eigenlijk geen woord fout over zeggen ... In de buurt valt veel te beleven , zelf in Covid tijden . We komen hier zeker terug!
Wat hebben wij enorm genoten in het mooie Malmedy. Maar dit toch zeker omdat we een perfect huis hadden op een super plek. Een prachtig schitterend chalet met alle gemakken voorzien. Chalet Pierco, een aanrader, een fijn gastvrij chalet waar we zeker en vast graag naar terug keren. Geertt bedankt voor je gastvrijheid. Monique bedankt voor de fujne ontvangst..
Zeer leuk ingerichte chalet. Alle comfort is aanwezig om te genieten van een rustgevende vakantie. De kwaliteit van de bedden, kussen en bedlinnen is super. Vaatwasser en Nespresso zijn zeker een leuke extra. Het terras is voorzien van een Weber BBQ. Niet te vergeten het zaaaalige uitzicht van op het terras. zie foto De ontvangst was hartelijk en niets is te veel. Wij gaan zeker nog terug!
Een top weekend gehad. Echt de moeite waard. Zeer mooie Chalet en supermooi ingericht. Malmedy is ook op wandelafstand, weliswaar een pittig wandelingetje, zeker de weg terug naar de Chalet. Prachtige natuur en een bosrijke omgeving. Een aanrader om te ontspannen
Chalet Pierco is mooi en gezellig. Een handige keuken, fijne zetel en houtkachel. Goede bedden en nette kamers. Een prachtig uitzicht en mooie omgeving om te wandelen.
Gezellige chalet met een praktische inrichting van woonkamer, keuken en badkamer. Een rustgevend uitzicht vanop het terras. Binnen de 20 minuten overal bereikbaar voor mooie wandelingen in de natuur. Een aanrader!
Huisje is geweldig gelegen, qua schoonmaak matig.Kamers: 4/5
Wat een leuke chalet! Schitterend weekend gehad, goede ontvangst en vlotte regeling. En wat een uitzicht! Aan te bevelen!
Prachtige ligging en uitzicht. Schoon huis en goede voorzieningen. We konden geen föhn en handdoeken vinden. Ik wist niet zeker of het klantvriendelijk was om je eigen handdoeken mee te nemen, maar sinds we uit de VS kwamen, hadden we maar één reservehanddoek ingepakt. Ik weet zeker dat de gastheer regelingen zou hebben getroffen als we erom hadden gevraagd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid