facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Château d'Ice

Château d'Ice
Adres: rue solovaz 28, 4470 Saint-Georges, Liege, Belgium
Telefoonnummer: +3243516111
Stad: Saint-Georges
Route: rue solovaz 28
Postcode: 4470


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 19:00
Dinsdag: 10:00 - 19:00
Woensdag: 10:00 - 19:00
Donderdag: 10:00 - 19:00
Vrijdag: 10:00 - 19:00
Zaterdag: 10:00 - 19:00
Zondag: 10:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: chateau d'ice liege, chateau d'ice spy, Kidikids
Recensies
We zijn net aangekomen in het gebied en waren op zoek naar een leuk varken.. Ik nam de positieve recensies aan boord en heb er geen spijt van gehad.. we kwamen met onze drie jaar oude dochter en haar 6-jarige vriend.. ze hadden leuk als een gek .. elk uur is er entertainment, veel geschenken ... de entertainers zijn aardig ... Ik raad het aan. Wat betreft de prijs, 9,5 euro is niet te duur in vergelijking met andere kamers.
Geweldige plek, een beetje prijzig, maar de moeite waard, vooral als het niet druk is. . . Super vriendelijk personeel
Het is vies en ik zag een muis. We mogen niet met een taart van buiten komen. Maar het personeel is vriendelijk.
Geweldige plek voor de kinderen om stoom af te blazen. Goede sfeer en vriendelijk personeel. Ik zou echter iets minder dan 4 sterren hebben gegeven voor netheid. De parkeerplaats is erg smerig ook al zijn het zeker de lokale baraki's die hun werk hebben gedaan, maar misschien wat vaker schoonmaken..., sommige speelmatten zijn in slechte staat in een hoek niet erg zichtbaar maar kunnen worden verwijderd en eendjes bij de ingang binnen zetten is een goed idee, behalve dat je wordt begroet door hun geur... Ik kom hier echter nog op terug.
Geweldige ochtend met mijn 2-jarige en 7 maanden oude dochter. De spellen zijn geweldig. Hygiëne is erg goed. We aten een aperitiefschotel. De kantine kijkt niet uit op de speelruimte, dat is gewoon jammer. Kleine salades of sandwiches voor de lunch zijn geweldig. Anders is het echt goed trampolines, glijbanen, module,...
Schitterende plek voor kinderen, aan deze kant niets te zeggen, er hangt zelfs een scherm waardoor ouders die iets drinken een kijkje kunnen nemen bij de kinderen die in de modules zitten. Nu zou er een extra scherm of twee kunnen zijn, evenals een extra camera of twee, dat zou niet zo erg zijn. Als persoon met beperkte mobiliteit wil ik graag mijn ervaring met u delen. Houd er allereerst rekening mee dat de parkeerplaats voor personen met beperkte mobiliteit gescheiden is van de parkeerplaats voor traditionele klanten en zich op hetzelfde niveau bevindt als de ingang en ook bestemd is voor het personeel. Mensen in een rolstoel zullen de ingang moeilijk kunnen bereiken omdat er een klein stenen pad is dat niet echt praktisch is voor een stoel. Hoe dan ook, ik parkeerde op de parkeerplaats, legde mijn kaart neer en liep terug naar de balie waar ik meteen werd getrakteerd op een "heb je geparkeerd op de parkeerplaats voor het personeel?" Ik antwoordde dat ik had gezien dat het de invalidenparkeerplaats was en dus daar had geparkeerd. Daar kreeg ik te horen dat de parkeerplaats voor mij aan de andere kant was en dat ik niet hoefde te parkeren waar ik stond. Dus legde ik uit dat ze mijn kaart kon gaan bekijken tot aan mijn auto, die duidelijk zichtbaar was op de voorruit. Een minuut of twee later arriveert zijn collega en zegt: het is prima, uitzonderlijk mogen we hem op deze parking laten parkeren... de eerste collega vertelde hem snel op zachte toon dat ik inderdaad een parkeerkaart had en dus mocht daar parkeren
Ik ging er gisteren heen om de verjaardag van mijn zoontje te vieren, groep van 11 kinderen, formule voor € 14,50! Ik ben een beetje teleurgesteld omdat je formule erg slecht beschreven is omdat het entertainment bij iedereen wordt gedaan, of het nu gaat om gratis bezoeken of verjaardagen of er is een goed prijsverschil... Op geen enkel moment kwam iemand ons vragen of we iets tekort kwamen. De taart, de kinderen mogen niet verhongeren of de ouders nemen een stuk... Er is duidelijk een gebrek aan personeel! Eindelijk voor 160 € 3 uur zag ik geen verschil. Voor mij had ik een normale entree moeten betalen... Het zou hetzelfde zijn geweest! Dat gezegd hebbende, ze hadden plezier!
Goede middag doorgebracht met mijn 3 petekinderen in 1 overdekte speeltuin, wat merkbaar is in zo'n storm! Bekwaam en prettig personeel met kinderen! Let op de controleschermen in de kantine waardoor kinderen zelfs tijdens het eten van een pannenkoek in de gaten kunnen worden gehouden! Aan te bevelen net als die van Grivegnée!
Leuke plek voor jonge kinderen. Luchtige ruimte de kinderen zitten niet op elkaar geweldige activiteit. Gewoon een zorg in de zomer als het erg warm is, in de kamer is het ook ziek van de hitte, dus let goed op de kinderen dat ze behoorlijk goed hydrateren!!!
Binnenspeeltuin voor kinderen van 2 tot 10 jaar. Boven is het wat krap en daarboven kunnen kinderen snel rondlopen. Regelmatig entertainment voor het personeel. De "ouder"-ruimte is ruim en biedt veel drankjes en snacks ijs, pannenkoeken, enz.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid