facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Château d'Ice

Château d'Ice
Adres: Route de saussin 45, 5190 Spy, Namur, Belgium
Telefoonnummer: +3271780003
Stad: Spy
Route: Route de saussin 45
Postcode: 5190


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 19:00
Dinsdag: 10:00 - 19:00
Woensdag: 10:00 - 19:00
Donderdag: 10:00 - 19:00
Vrijdag: 10:00 - 19:00
Zaterdag: 10:00 - 19:00
Zondag: 10:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: Parc d'attractions intérieur, Parc d'attraction couvert Belgique, Salle de jeux Liège, Plaine de jeux à proximité, Plaine de jeux sclessin, Plaine de jeux intérieure, Activité intérieur Liège, Aire de jeux bébé intérieur
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Terragame center Terragame center 23 meter Heel leuk concept. Eerst individueel VR games kunnen spelen en daarna in team een gam...
Recensies
Zeer mooie plek, perfect voor een leuke middag voor kinderen, familie of vrienden
Recreatiegebied voor kinderen, echt geweldig de ontvangst van het personeel is top, de modules zijn schoon en luchtig, erg vriendelijk alleen spijt dat het 17.00 uur was toen we een bestelling plaatsten voor een wafel en niets meer, noch pannenkoeken noch wafels, jammer
Schoon, ruim, games bovenaan! Plezier gegarandeerd door twee prachtige speelplekken. De schoenen blijven bij de ingang staan ​​wat een heel goed concept is voor jonge kinderen die op handen en voeten rondlopen... Schoon toilet! Aan de andere kant is het geluid van de luidsprekers tijdens de liedjes, animaties extreem sterk, zittend aan tafel horen we elkaar niet meer praten. We waren meer dan in het stadium dat we elkaar niet hoorden praten, het was erg onaangenaam! Een klein detail dat volgens mij moet worden geregeld.
Goede uitgaansgelegenheid voor de kleintjes en grote ruimte voor lunches en drankjes. Aan de andere kant lijkt het groter op de website, het lab is alleen toegankelijk in groepen, nl. Verder erg schoon en netjes, goede organisatie voor het opbergen van kleding. Uitstekende koffie, goed geserveerd, niet duur. Sommige gokautomaten zorgen dus voor wat kleingeld.
Zeer groot "labyrint" kasteel voor kinderen, zeer goed beveiligd eindigend met 3 glijbanen. Drankjes en catering voor ouders en kinderen. Ideaal bij regenachtig weer om iedereen te ventileren en te vermoeien. Het enige probleem is het lawaai! Het personeel is erg vriendelijk.
Zeer vriendelijk personeel. Eigen. Heb de toiletten niet gezien, maar de kinderen zeiden niets. Animatie. Makkelijk om naar kinderen te kijken. Natuurlijk komen ze er niet uit, barrière. Kinderhoek. Betaalbare prijzen voor drankjes en snacks.
Leuk alternatief voor regenachtige dagen : Ik waardeerde de netheid en helderheid van de plaats. De animaties van dansjes en liedjes zijn duidelijk een pluspunt in vergelijking met andere volledige spellen. Er is een ruimte gereserveerd voor de kleintjes en de animators zorgen ervoor dat deze ruimte wordt gerespecteerd door de ouderen. Bedankt voor uw welkom.
Puur geluk voor kinderen. De modules zijn in uitstekende staat. Het personeel is heel vriendelijk. Klein minpuntje: reinheid in de spellen: hier en daar een tissue, een snoeppapiertje. Een beetje moeite op dit punt en de plek zou perfect zijn.
Vergelijk met andere etablissementen van dit type Chateaux d'Ice heeft geen vergelijking. Het is stil, het entertainment is geweldig en de spellen zijn erg veilig. Enige nadeel drankjes en voedselkaarten een beetje slecht.
Prijs een beetje hoog. Ik had het een beetje koud en ze bieden niet veel keuzes als je daar wilt dineren. pizza/croque monsieur/crudités en zoute vleesschotel. Het is daarom beter om er na 13.00 uur heen te gaan..
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid