facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Château d'Hélécine

Château d'Hélécine

Info

Idéalement situé à mi-chemin entre Bruxelles et Liège, en Brabant Wallon.

Geschiedenis

Idéalement situé à mi-chemin entre Bruxelles et Liège, en Brabant Wallon.



"Situé à mi-chemin entre Bruxelles et Liège, en Brabant Wallon, le parc de 30ha et la plaine de jeux de plus de 5.000m2 sont ouverts gratuitement tous les jours de l'année fermeture 30 minutes celle du parc. De nombreuses animations y sont proposées toutes l'année.Vous désirez organiser un événement d'entreprise dans le Château, un mariage, un team building,... Différentes salles vous sont proposées! Le Dôme de 300m2, l'Orangerie de 500m2, le Pavillon et ses 3 salles de 115m2."
Adres: Rue Armand Dewolf 2, 1357 Opheylissem, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 32475627575
eb.enicelehuaetahc@ofni
Stad: Opheylissem
Route: Rue Armand Dewolf 2
Postcode: 1357



op zoek naar gerelateerd: hélécine belgië geplande evenementen, domaine provincial d hélécine agenda, helecine provinciaal domein, domein helecine evenementen
Recensies
Hel mooi park, met veel ruimte voor iedereen. Heeft een "Central Park" sfeertje in de zomer met ruimte voor families om te barbecuen, terras met eten en drinken aan redelijke prijzen.Het park is in voortdurende evolutie met steeds weer milieubewuste aanpassingen . Ook de minigolf in een weelde van natuurlijke beplanting is uniek. Zeker een absolute aanrader en verborgen parel in de koude winterdagen als de vijvers bevroren zijn. Het ruimtegevoel geeft een absoluut zengevoel.
Heb je kinderen, is het een beetje deftig weer en ben je in de buurt, dan is dit domein zeker een bezoekje waard. Super grote speeltuin en springkastelen te over. Mama en papa kunnen in alle rust iets drinken op het terras. Ook zonder kinderen is het hier aangenaam vertoeven. Een ontdekking!Bezocht opWerkdagWachttijdGeen wachttijdReservering aanbevolenNee
Was redelijk druk en mensen komen dichtbij zonder mondmasker op de speeltuinen. Er zijn 2 plaatsen waar je kan gaan spelen. Diegene voor de kleinere kinderen 1 tot 6 jaar is dichtbij de taverne. Wel jammer dat ouders zich niet houden aan de leeftijdsgrenzen op de speeltuinen. Er is een plaats waar je iets kan eten en drinken op een buitenterras, wel niet overdekt. Mooi park met grote vijvers.Wel niet zo veilig voor de kindjes maar natuurlijke aanleg. Er was een poppentheater en een clown aanwezig. Alles uiteraard in het Frans, spreekt voor zich. Er was ook een toilet aanwezig en de pijltjes wijzen de weg. Genoten van het herftzonnetje.
Mooi Park, druk bezocht door gezinnen vanwege de enorm grote speelmogelijkheden voor de kinderen. En dit allemaal gratis... met animatie. Van hieruit mooi fietstochten ondernomen.
Leuk domein met verschillende speeltuinen voor alle leeftijden en in gescheiden zones. Je kan er ook gewoon lekker niets doen. Catering is aanwezig en typisch wat duurder, picknick kan je ook meebrengen. Probeer Parking 1 te nemen en niet 3. Deze laatste was slecht toegankelijk, niet onderhouden en uitgang niet duidelijk aangegeven.
We kwamen langs de vijvers binnen waar veel mensen aan het vissen waren eenmaal de hoek om stonden er meerdere luchtkussens! Een leuk popup tentje waar je vooral drinken veel bierkeuzen kunt kopen en op het terras bij de springkussens kunt opdrinken. Verder zijn er meerdere grote speeltuinen voor elke leeftijdscategorie. Ik weet niet of dit er altijd is maar wij hadden iniedergeval geluk! En gratis inkom!
Prachtige architectuur. We waren hier omdat dit onze eerste stopplaats was tijdens onze roadtrip. Zeer mooi kasteel !
Wondermooi park. Je komt er tot rust. Er zijn 2 speeltuinen, 1tje voor de allerkleinsten en 1tje voor de grotere kindjes. Er is een klein dierenpark oa, geitjes, hertjes, zwanen, eenden en 1 emoe. Er is een bistro met ruim terras dit is gelegen aan een mooi zicht op vijver en park. Visvijvers. Je kan er mooi wandelen met bankjes om te genieten van de mooie natuur. Regelmatig evenementen, mooi kasteel. Het is een Topper
Het is een prachtig kasteel gelegen in een mooi domein met buiten vijvers en heel wat mogelijkheden voor kinderen.
Mooi domein net over de taalgrens. Mooie streek om te wandelen.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Château d'Hélécine met het openbaar vervoer


Carrefour 90 meter
26
339
Carrefour 100 meter
26
339
Carrefour 120 meter
26
339
Carrefour 130 meter
26
339
Rue Armand Dewolf 360 meter
26
339

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid