facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor CH-Architecten

CH-Architecten

Info

Architectuur en Interieur
Zie ook onze website www.ch-architecten.be

Geschiedenis

CH- Architecten is in Drongen bij Gent gevestigd en werd opgericht door Thierry Halsberghe en Nathalie Cruysweegs wiens visie en enthousiasme de basis vormen van het architectenbureau. Samen met enkele goed opgeleide professionals zoals ingenieurs en medewerkers wordt een gemotiveerd en enthousiast team gevormd.

CH- Architecten heeft een onbegrensde interesse en werkt op een innoverende manier aan elk project. Tot ons werkdomein behoren zowel residentiële als openbare totaalprojecten (nieuwbouw, renovatie, interieur, maatwerk, ...).

Elk project start vanuit een grondige analyse van de context, het programma van eisen en het vooropgestelde budget van de bouwheer. Dit onderzoek leidt tot een totaalconcept dat zich vertaalt in een doordachte realiseerbare én duurzame architectuur.

Het is de overtuiging van CH Architecten dat de uiteindelijke betekenis van architectuur ontstaat door de gebruikers. Om deze reden wordt elk project tijdens het ontwerptraject in nauwe samenwerking met de opdrachtgever geëvalueerd en waar nodig bijgestuurd. Gekozen ontwerplijnen worden in uitvoering consequent vertaald aan de hand van doorgedreven detaillering, gebruik van duurzame en kwalitatieve materialen en intensieve projectopvolging. Hierdoor ontstaat een totaalproject met een schijnbare eenvoud op maat van de gebruikers.

CH- Architecten staat open voor elke nieuwe uitdaging ongeacht het type opdracht of de omvang van het project. Ook deelname aan diverse architectuurwedstrijden kadert binnen deze visie.

CH-Architecten verkreeg in oktober 2008 het label "Energiebewust Architect" en ambieert dan ook samen met de bouwheer te bouwen aan een energiebewust ontwerp.

Adres: Gaverlandstraat 25A, 9031 Drongen
Telefoonnummer: 09/324.67.17
Stad: Drongen
Route: Gaverlandstraat 25A
Postcode: 9031


Recensies
Super architectenbureau.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid