facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cevek

Cevek

Info

Cevek is een toonaangevende installateur uit Limburg van verwarmingsytemen, badkamer -en keukentotaalrenovaties, zonne-energiesystemen en ventilatie.

Geschiedenis

Sinds 1972 staat Cevek garant voor duurzame, energiezuinige en ecologisch verantwoorde verwarmingsinstallaties, en mooie badkamer- en keukenrenovaties. Onze eigen vakmensen zijn professionals in hart en nieren, en worden continu bijgeschoold in de laatste technieken. Wij werken met toestellen van gerenommeerde merken voor zowel Aardgas als warmtepompen, als sanitai- en keukentoestellen. Deze kan u met de nodige uitleg van ons gemotiveerd team in onze toonzaal komen bekijken. Zowel voor nieuwbouw als renovaties bieden wij steeds de gepaste oplossing voor uw situatie en budget.

Adres: Emiel Vlieberghlaan 12, 3900 Overpelt
Telefoonnummer: 011800400
Stad: Overpelt
Route: Emiel Vlieberghlaan 12
Postcode: 3900


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Sanitair Lommel, Keukens Overpelt, Sanitair Hamont, Badkamers Lommel, Badkamer renovatie Pelt
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Franssen Keukens Franssen Keukens 328 meter Op zoek naar een kwalitatieve keuken op maat van uw leven én uw budget? Dan moet u bi...
Green Solutions Green Solutions 572 meter Zeer tevreden over de service en correcte afhandeling. Eerlijke prijs en de beste kwa...
Recensies
Cevek heeft me snel geholpen aan een klein en zeldzaam verlengdopje voor mijn radiatorknop. Dit vond ik heel fijn, zeker omdat ik nog geen klant ben bij Cevek aangezien ik pas in de buurt ben komen wonen.Service: Onderhoud verwarmingssysteem
Zeer slechte ervaring met deze mensen, je vraagt een offerte op met daarna een aanpassing nav EPB vereisten, daarna nog een offerte nav Batibouw bezoek waarbij je direct het antwoord krijgt dat je wel moet weten wat je wil ?!. Ik heb de zaakvoerder om uitleg gevraagd wat dit betekent maar die vind het ook niet de moeite om te antwoorden, ook niet na een herinnering. Bij Batibouw zei men ook al dat er issues waren met deze installateur en nadien ook nog wat verhalen hieromtrent gehoord, zeker geen aanrader dus !
Ik heb met de technieker afspraken gemaakt. Men zou zich hier terug melden om ofertes te maken of een vervolg van werken af te ronden maar niemand kwam nog opdagen.. wanneer ik Cevek zelf wilde kontakteren kreeg ik niemand nog aan de lijn...werd een hele tijd doorgeschakeld en werd de verbinding verbroken.
Zeer goeie en duidelijke informatie ontvangen over de keuzemogelijkheden en de technieken van ons aan te kopen appartement. Keuken, badkamer en verwarming in één bedrijf . Makkelijk. Compleet. Materialen van een goeie kwaliteit. Bv Viessman verwarmingsinstallaties.
Snelle en goede service. Gebeld voor een storing, dezelfde dag nog verholpen. Vriendelijke en correcte service van persoon aan telefoon tot technieker.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid