facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ceuppens Construct

Ceuppens Construct
"Welkom op de website van Ceuppens Construct, uw betrouwbare partner voor al uw bouwprojecten. Of u nu op zoek bent naar een aannemer voor een nieuwbouwwoning, een renovatie van uw bestaande woning, betonwerken of rioleringswerken, wij staan voor u klaar met onze jarenlange ervaring en vakmanschap. Bij ons kunt u rekenen op hoogwaardige materialen, nauwkeurige installatie en een professionele afwerking van uw ruwbouw.Wij werken zowel voor particulieren als voor bedrijven in de regio Bornem en omstreken. Neem gerust een kijkje op onze website om meer te weten te komen over onze diensten en realisaties. U kan ook contact met ons opnemen voor een vrijblijvende offerte of advies op maat.Ceuppens Construct, sterk werk voor uw droomproject!"
Adres:
Telefoonnummer: 0472970954
Stad: Bornem


Recensies
Enkel superlatieven van positieve adjectieven! Jonathan, Wouter en hun ploeg zijn de gedroomde bouwpartner. Topkwaliteit, eerlijk, transparant, van hun woord en bereikbaar. Niet twijfelen en hup, ermee de zee in!
Super aannemer! We zijn zeer tevreden van onze prachtige wonig! Bedankt Jonathan!
Ik raad Ceuppens Construct iedereen aan. Een aannemer dat weet waar hij mee bezig is en zeer correct te werk ga. Je weet wat je aan hem hebt & je kan met al je vragen ook steeds terecht voor de juist informatie te krijgen.
Top aannemer, top kerel, man van zijn woord. Als we ooit nog is bouwen dan is er voor ons maar één adres: CEUPPENS CONSTRUCT!!!
Super de luxe goed bezig
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid