facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ceuppens Architectuur

Ceuppens Architectuur

Info


Architectuurbureau voor (groeps)woningbouw: nieuwbouw , verbouwingen, uitbreidingen en interieur.

Geschiedenis

Christine Ceuppens Architectuur

Arch. Christine Ceuppens, afgestudeerd in 1993 aan Sint-Lucas Brussel.
Arch. Julie Frère, afgestudeerd in 2009 aan Sint-Lucas Brussel.

Architectuurbureau voor (groeps)woningbouw: nieuwbouw, verbouwingen en uitbreidingen, interieur, opvolging bij koopappartementen, bijstand bij opleveringen, advies over technische en bouwfysische aspecten telkens met aandacht voor energiezuinig bouwen.

Het architectenbureau concentreert zich voornamelijk op de (groeps)woningbouw voor particulieren zodat een persoonlijke begeleiding van de architecte aan de bouwheer heel nauwgezet kan gegeven worden. Alle aspecten in de bouwfase worden door de 2 architecten nauwkeurig bijgehouden: van ontwerp tot uitvoeringsplan, van aanbesteding tot en met oplevering, werfopvolging van ruwbouw tot en met ruwbouw winddicht, opvolging van technieken en afwerking. De opdrachtgevers hebben steeds contact met de architecte zelf: tijdens de ontwerpfase, tijdens het uitwerken van het bouwaanvraagdossier, met het opstellen van bouw- en uitvoeringsplannen, bij de aanbesteding en tijdens de werken.

Ceuppens Architectuur is een architectuurbureau met aandacht voor de persoonlijke woonwensen van de opdrachtgever, rekening houdend met stijl of het nu klassiek, landelijk of modern is. er wordt gestreefd naar een optimale functionaliteit in het plan en een evenwichtige stijleenheid in de gevels zodat elke opdrachtgever zich thuis kan voelen in een aangename en creatieve realisatie.

Adres: Hoeilaartseweg 4A, 1560 Hoeilaart
Telefoonnummer: 0476 33 99 72
Stad: Hoeilaart
Route: Hoeilaartseweg 4A
Postcode: 1560


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid