facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ceulemans Loonwerken nv

Ceulemans Loonwerken nv

Info

Grondwerken



"Ceulemans Loonwerken is uw specialist in algemene grondwerken en loonwerken. Wij verhuren bobcats en minigravers tot 8 ton. U kan bij ons terecht voor de aanleg van paardenpistes, het uitgraven van opritten, zwembaden, kelders, bouwputten,... Wij voeren nivelleringswerken uit met lasergestuurd materiaal. Wij zijn verder gespecialiseerd in het kuisen en/of inbuizen van grachten, het zaaiklaar leggen van uw tuin, leveren van opvulgrond en zwarte teelaarde, leveren van gebroken steen en beton, leveren en plaatsen van individuele waterzuiveringsinstallaties en het leveren en plaatsen van septische en waterputten. Contacteer ons voor meer informatie!"
Adres: Berlaarbaan 285 b, 2860 Sint-Katelijne-Waver
Telefoonnummer: 0475746172
Stad: Sint-Katelijne-Waver
Route: Berlaarbaan 285 b
Postcode: 2860



op zoek naar gerelateerd: Grondwerken Sint-Katelijne-Waver, Loonwerker Sint-Katelijne-Waver, Ceulemans Ivo, Loonwerker Leuven, Ceulemans Herent
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Doederij Doederij 4 km Vriendelijk veel parkeerplaatsen voldoende producten
Recensies
Goeie service van offertefase tot uitvoering van de werken. Vriendelijk en professioneel werkvolk. Goede communicatie. Alles was achteraf proper achtergelaten ook.
vakmanschap uitgevoerd met het beste materiaal !
Zeer behulpzame en stipte mensen. Kan je letterlijk en figuurlijk een huis op bouwen!
Top grond van prima kwaliteit ontvangen!!!
Vertaald door Google Het was een prima ervaring, niets slechts aan, de communicatie kan worden verbeterd. Origineel It was an okay experience, nothing bad about it, the communication could be improved.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid