facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cesam Nature

Cesam Nature

Info

Un max de cours, stages, vacances sur cesam-nature.com !

Geschiedenis

L'asbl CESAM Nature, créée en 1998, s'est fixée comme objectif la promotion et l'encadrement du sport pour tous. Ses principaux domaines d'activités, à l'origine, étaient la montagne, les sports nature et aventure. Ses actions de promotion ont commencé par l'ouverture de quatre écoles au sein de l'association: psychomotricité, natation, escalade et VTT. Peu après, sont nés des clubs de ski, spéléo, VTT et de randonnée.

L'évolution nous amène aujourd'hui à organiser de nombreux cours de sports dans différentes écoles de la région, ainsi que des stages de vacances aussi bien sportifs, artistiques que culturels sur différentes communes du Brabant Wallon.

Sans oublier nos séjours d'escalade, ou de sports d'hivers organisé en France...

Adres: 19, rue jules hans, 1420 Eigenbrakel
Telefoonnummer: 02/387.49.46
Stad: Braine-l'Alleud
Route: 19, rue jules hans
Postcode: 1420


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: reservation tennis braine l'alleud
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Unite Scoute St-Etienne 8RP La Pomme Unite Scoute St-Etienne 8RP La Pomme 256 meter Unité St-Etienne "Les Scouts" de la Pomme - 8RP - Baladins, Louveteaux mixtes, Louvet...
Le Prisme MJ Le Prisme MJ 772 meter Vertaald door Google Goede keuze aan bieren Origineel Bon choix de bieres
Le Poste du Tigre en Scandinavie Le Poste du Tigre en Scandinavie 1 km Suivez les aventures du Poste du Tigre (RP056) en Scandinavie ! Nous tenterons de vou...
Mighty Empires Wargames Society Mighty Empires Wargames Society 2 km MEWS a pour objectif de rassembler des joueurs de jeux de société ou wargames autour ...
Recensies
Mijn dochter loopt al jaren stage en ik kan me vergelijken met andere organisaties. Ik ben nog nooit teleurgesteld geweest in de professionaliteit van de organisatie. De prijs lijkt mij normaal. De instructeurs en het toezicht zijn altijd het sterke punt geweest, voldoende talrijk en kwaliteitsvol toezicht. We gaan er niet voor niets terug.
erg teleurgesteld over de zwembadlessen! 3 verschillende docenten in één jaar, twee maanden zonder lessen en de laatste les van amper 10 minuten! Aurore was van plan om onze zoon 20 minuten in de kou te laten wachten alvorens hem nog eens 10 minuten les te geven, het is echt onzin! heel erg ontevreden, ik zal het niet aanbevelen!
Ik raad aan. De cursussen zijn gevarieerd, de begeleiders goed voorbereid ze kennen de namen van de kinderen voordat ze aankomen, de opvolging is top met name foto's van de cursussen, de uren van de opvang worden aangenaam met de aangeboden springkastelen . De wekelijkse activiteiten zijn ook erg goed. Ik heb het volste vertrouwen in CESAM, aan wie ik mijn kleintjes zonder angst toevertrouw.
Erg leuk ! Vooral Céline die echt fantastisch is!
Wij hadden een ervaring met Cezam Nature in Waterloo/Berlaymont. Onze zoon is nog te jong om te vertellen hoe zijn dag is verlopen, maar van de buitenkant ziet alles er goed verzorgd uit, dus we waren tevreden. Eén negatief punt: op de laatste dag heeft iemand de reservebroek van onze zoon uit zijn rugzak gehaald en die hebben we nooit meer gezien. We schreven een e-mail met de vraag om het te vinden, maar kregen geen antwoord. Conclusie, ik raad het podium aan. Maar breng daar geen nieuwe of goede kleding mee, het risico is groot dat het verdwijnt en niemand is verantwoordelijk.
Perfecte plek voor kinderen. Ze hebben een vrij breed scala aan activiteiten en de mensen die de leiding hebben over deze verschillende activiteiten zijn altijd geweldig! Ik raad ten zeerste aan !
Verreweg de favoriete cursussen van mijn kinderen. Ze kiezen graag hun stageprogramma en vragen me om ze laat op te halen, de kinderopvang is zo goed met het springkasteel ;- Proficiat voor je professionele organisatie, terwijl je een gezinsstructuur blijft, dicht bij het kind. Ga zo door!
Zeer professionele begeleiding, gevarieerde en erg leuke cursussen, mijn kinderen genoten ook erg van de woensdagactiviteiten in Waterloo klimmen en multisport. U kunt uw kinderen met een gerust hart inschrijven!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid