facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Certiwaas

Info

Certiwaas Uw professionele partner in het begeleiden en opstellen van alle nodige verplichte certificaten voor panden gelegen in vlaanderen.



"EPC certificaat - epc waarde info - epc attest nodig, contacteer Certiwaas!!!Certiwaas is een certificatiebureau dat zorgt voor al je verplichte documenten als het gaat om verkoop of verhuur van je woning appartement of Kleine niet residentiële eenheden zoals kantoren, handel, horeca enz.We zijn zowel ten dienste van particulieren als ondernemers voor EPC certificaten, elektrische keuringen, stookolietank keuringen."
Adres:
Telefoonnummer: +32456184134
Stad: Stekene


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BheatS audio BheatS audio 2 km Discobar, geluidsinstallaties, studio... Muziek, geluid en licht, wij helpen je graa...
Cabo Moves Stekene Cabo Moves Stekene 2 km Beweeg jij graag op zuiderse ritmes? Cabo Moves is een aanstekelijke workout geïnspir...
Fiervoeter Fiervoeter 2 km Denk je aan het nemen van een pup en wil je je hierover vooraf informeren? Ben je op ...
CoCo - creatieve co-workingspace CoCo - creatieve co-workingspace 3 km Vertaald door Google Geweldige plek om te werken en in contact te komen met creatieve...
Opslagruimtes te huur Opslagruimtes te huur 3 km Diverse opslagruimte te huur.
STOP met teveel te betalen STOP met teveel te betalen 3 km Ben jij die dure factuur van telefoon, internet en tv ook beu...betaal jij nog steeds...
VLC Lekdetectie VLC Lekdetectie 6 km Super tevreden ! Proffessionele firma met uitstekende service !
Recensies
Zeer degelijke, snelle service. Vriendelijke man die van zijn woord is. Een aanrader voor wie nood heeft aan een energie certificaat. Hartelijke dank Tony.
Grondig onderzoek voor het opstellen van EPC certificaat. Tony was zeer vriendelijk en professioneel. Bovendien een uiterst snelle service. Hierbij raad ik Tony Dhondt graag aan!
Via onze vastgoedmakelaar M3 makelaars in Zwijndrecht in contact gekomen met Tony. Heel vriendelijke man, die zijn werk snel maar heel grondig doet. Aanrader als je een EPC certificaat nodig hebt.
We zijn heel goed geholpen door Tony heel vriendelijke en professionele man. Zelfs nog wat bijgeleerd wat het allemaal betekend op het epc certificaat. Voor ons topbedrijf.
Super service! Heel veel begeleiding vooraf, zodat de keuring goed kon verlopen. We werden oa geholpen met het vereiste elektriciteitsschema, vragen ivm doorgevoerde herstellingswerken, enz..
Goede service verzekerd! En zeer vriendelijke mensen, zeer content
Als een gaskeuring niet mogelijk is bij jullie bied het dan ook niet aan op jullie website!
hartelijk dank van de super service!
Snelle, correcte en vriendelijke service!
Goede snelle service!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Certiwaas met het openbaar vervoer


Stekene Hellestraat 260 meter
240
Stekene, Hellestraat 260 meter
240
43
Stekene Hellestraat 270 meter
240
Stekene, Hellestraat 270 meter
43
Stekene, Sperrestraat 310 meter
240
43

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid