facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Certilogies.be

Certilogies.be
Adres:
Telefoonnummer: 0032495202121
Stad: Bredene



op zoek naar gerelateerd: Attest brandveiligheid vakantiewoning, Brandveiligheidsattest appartement
Recensies
Ik kwam terecht bij Certilogies op aanraden van een collega. De firma biedt een antwoord op mijn noden en via de website heb ik een duidelijk overzicht van mijn dossier. Ze zijn vlot bereikbaar via mail en telefoon. Mijn grote dank naar Femke voor de uitstekende klantvriendelijkheid!
Op aanraden van mijn verhuurkantoor deed in beroep op certilogies om de nodige keuringen voor brandveiligheid in orde te laten brengen. Ik kocht enkele producten aan vanop hun website die ik contant moest betalen. In plaats van mij te ontlasten heeft certilogies me enkel zorgen bezorgd. Na 8 weken konden ze mij nog geen afspraak bezorgen voor een ketelonderhoud en het evacuatieplan dat ze kwamen opmeten klopte totaal niet. Rookmelders worden geplaatst met montagelijm. Bij klachten waren ze niet vriendelijk en lieten ze het na om hun te verontschuldigen voor hun gebrekkige service. Met het feit dat ze veel klanten hebben , daar heb ik weinig boodschap aan. Ik heb uiteindelijk een deel van mijn producten terug laten betalen en heb met behulp van een loodgieter en het onafhankelijk keuringsbureau vincotte mijn brandbeveiligingsattest op 10 dagen kunnen verkrijgen.
De samenwerking met Certilogies verliep zeer aangenaam en correct. Ze hebben ervoor gezorgd dat wij heel wat minder werk en stress hadden.
Top service, professioneel en steeds vlotte en uiterst vriendelijke communicatie A+++
Zeer goeie service & begeleiding!
Certilogieën waren van onschatbare waarde bij het doorlopen van alle noodzakelijke procedures voor het huren van ons appartement. Ze reageerden heel snel en efficiënt. Aan te bevelen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid