facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Certify+

Certify+

Info

EPC nodig ? Plaatsbeschrijving ? Keuring ? Ventilatieverslaggeving ? Blowerdoortest ? Ventilatiesysteem ? En nog zoveel meer..
Het bewijs dat goedkoop ook gewoon goed kan zijn...Certify+, just to be sure!

Adres: Terweststraat 93G, 9180 Moerbeke, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0478679246
Stad: Moerbeke
Route: Terweststraat 93G
Postcode: 9180


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Aardgaskeuring, Debietmeting ventilatie
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Arbotechnic Boomverzorging Arbotechnic Boomverzorging 441 meter Steeds uitstekend advies en werken uitgevoerd volgens de regels van de kunst. Vriende...
Rattaplan Rattaplan 620 meter Zeer vriendelijke mensen en ip en top kwaliteit. 100% een aanrader
Pop-up bar: The Village Pop-up bar: The Village 828 meter <span data-expanded-section="" tabindex="-1
't Kaasplankje 't Kaasplankje 1 km Lieve mensen ,top service, altijd paraat voor een praatje, lekkere charcuterie zeker ...
Not Your Avarage Customs Not Your Avarage Customs 1 km Ombouwen van moto's. Herstellen, aanpassen en meer. Geen kant en klare oplossing te v...
Thielsdeco Thielsdeco 46 km algemene schilder en decoratiewerken binnen en buiten vraag vrijblijvend een offerte ...
Recensies
Super firma met super mensen! Redelijk wat zelfbouw firma’s vergeleken en uiteindelijk beslist om met Certify+ in zee te gaan. Super ervaring gehad! Duidelijk stappenplan en ze staan altijd paraat om te helpen waar nodig. Een aanrader voor iedereen! Hun klanten komen echt op de eerste plaats. Jovany, bedankt voor de topsamenwerking.
Certify+ staat voor advies, kwaliteit en expertise. De passie waarmee het team zijn klanten helpt maakt de ervaring compleet. Een aanrader voor wie op zoek is naar keuringen zoals EPC, EPB, Asbestinventaris, etc.
Certify Plus staat voor kwaliteit en mensen van hun woord! Ik liet een EPC-attest opmaken wat volledig binnen de beloofde timing werd uitgevoerd en afgeleverd. Keep up the good job!
Op vlak van ventilatie ben je bij Jovany altijd aan het juiste adres! Hij geeft steeds een prima uitleg omtrent hoe alles correct zal werken en past zich aan naar de noden van de klant. Ook de ventilatie wetgeving kent hij als geen ander en hij zal dan ook niet twijfelen om aan de ventilatie verslaggever van dienst uit te leggen hoe het nu precies in elkaar zit. Voor een top werkend systeem D zonder gefluit en met correcte debieten waarbij je de luchtstroming niet voelt, moet je dus bij Certify+ / Ventyfresh zijn. Bovendien kan hij er ook nog voor zorgen dat je gehele pand via de ventilatie voorzien wordt van een begeuring naar wens.
Vorig jaar ons ventilatiesysteem laten plaatsen door dit bedrijf. Jovanny levert op voorhand een uitgebreide en heldere uitleg over de mogelijkheden en de beste oplossing op maat. De werken worden met zorg uitgevoerd wat een top eindresultaat oplevert. Bedankt voor de goeie service EN service na verkoop!
Met hen samengewerkt onder zelfbouwpakket. Duidelijke uitleg gekregen en vergelijkingen gekregen. Meer dan voldoende ondersteuning, ook buiten de kantooruren. Verder ook 1 probleempje gehad en dit werd onmiddellijk en persoonlijk recht gezet. Jovany was makkelijk een van de beste keuzes tijdens ons renovatieproject.
Geen half werk: zeer degelijk onderhoud/reiniging/afstelling van balansventilatiesysteem type D met vakkennis van zaken en doorgeven van nuttige info. Er werd voorzichtig gewerkt en geen vuil achtergelaten. Klantvriendelijke service voor, tijdens en na de werken. Vlotte en heldere mailcommunicatie op maat van de klant bij wijze van spreken 24/24 & 7/7. Eerlijke prijzen, betrouwbare firma.
Correcte en deskundige installateur van balansventilatiesystemen. Tevens steeds snel bereikbaar bij vragen/problemen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid