facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ceremonie Roger

Ceremonie Roger
Adres: Tieltstraat 143c, 8760 Meulebeke
Telefoonnummer: 051 48 84 75
Stad: Meulebeke
Route: Tieltstraat 143c
Postcode: 8760



op zoek naar gerelateerd: trouwbus huren west-vlaanderen, ceremoniewagen huren west-vlaanderen, Trouwbus huren Antwerpen, Goedkoop vervoer huwelijk, Ceremoniewagen huren prijs, Ceremoniewagens Sint-Niklaas, Ceremonie vervoer, Ceremonie bussen
Recensies
Geen goede communicatie vanaf het begin. 2weken voor trouw zelf nog meermaals moeten contact opnemen omdat we geen antwoord kregen. Mijn man zijn kostuumvest en reserve hemd zat onder de vlekken van in de koffer van de bus te hangen. Toen we hier iets over zeiden kregen we al antwoord " ik weet niet waar de technieker met hun handen zitten" Wij zijn niet tevreden.
Communicatie viel wat tegen, prijzen zijn duur en niet transparant. Ook de ceremoniemeester heeft hier en daar een steekje laten vallen. Het gestelde vertrouwen ging jammergenoeg wat verloren.
Op 12.05.23 trouwden wij en namen we Roger als ceremoniemeester. Roger hielp ons heel veel met al z’n vakkennis. Hij was op alles voorbereid en zorgde voor een vlot verloop van onze dag! Merci Roger!
Voortreffelijke prijs, zeer vriendelijke ontvangst. We kregen zelfs tips voor bijkomende zaken!
Zeer vriendelijke ontvangst, heel mooie wagens en bussen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid