facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cercle essentiel

Cercle essentiel

Info

Business, fun & enchantement !

Geschiedenis

Business, fun & enchantement !



"La Maison de Soins et Bien-Être « L’Essentiel1330 » vous accueille au cœur de Rixensart, dans un espace hors du temps, un véritable petit havre de paix, aménagé dans le moindre détail pour vous faire passer un moment de détente et de bien-Être dans un cadre chaleureux où l’atmosphère est propice à l’apaisement total du corps et de l’esprit.Nous mettons toute notre passion, nos compétences et notre professionnalisme à votre service afin de toujours vous prodiguer des soins de qualité.Faites-vous dorloter de la tête aux pieds et laissez votre esprit se détendre complètement.Confiez votre corps à nos massothérapeutes qualifiés, laissez-vous vous emporter par une sensation de confort incomparable dans un environnement idylique."
Adres: rue de l'Institut 94, 1330 Rixensart
Telefoonnummer: +32476939080
Stad: Rixensart
Route: rue de l'Institut 94
Postcode: 1330


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tomalix Rénovation Tomalix Rénovation 54 meter Rénovation en bâtiment & aménagement d'intérieur
Great Circle - Squid Great Circle - Squid 1 km Vertaald door Google Hun software is erg handig Origineel Their software is really u...
Recensies
Blij met de ontvangst en het bleken van de tanden! Het resultaat overtrof mijn verwachtingen in één sessie en zonder pijn. Ik raad ten zeerste aan !
Een echt moment van ontspanning op een gezellige en aangename plek, en met alle vriendelijkheid en zachtheid van Marie! Een hele prettige behandeling en wat een gezicht daarna!
Een geweldige plek. Een attent en warm welkom. Een kleine cocon van welzijn. En natuurvriendelijke producten. Bedankt Maria.
Een klein moment van tijdloze ontspanning dankzij de feeënhanden van Marie... Ik zal zeer binnenkort met plezier terugkomen en zal niet aarzelen om haar bij mij aan te bevelen. Dankjewel Maria!
De ontvangst, Marie's informatie advies, netheid, aangename sfeer, comfort, behandelingen, gezichtsmassage, prijs, alles is ontspannend en doet een wereld van goed. We vertrekken met een frisse en zachte huid. Om nog een keer met plezier te doen!
Prachtig moment van ontspanning dankzij de goede zorgen van Marie die je verwelkomt als vriendin en haar beroep met veel professionaliteit en plezier uitoefent. Heel erg bedankt
Uitstekende ervaring! Geweldig moment van ontspanning en welzijn! Hartelijk dank!!!
Zen-sfeer...goede energie met Marie! Ik raad het ten sterkste aan!!
Aangename plek, Marie is erg attent en zal je ontspannen zoals het hoort. Als je een goed moment van ontspanning wilt, raad ik het aan.
Service, kwaliteit, top een echte aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid