facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor cerANic

cerANic

Info

cerANic staat voor handgemaakt keramiek, met veel goesting maak ik functionele voorwerpen voor mensen die van mooie dingen houden.

Geschiedenis

Sinds ik de mogelijkheden van klei leerde kennen laat het me niet meer los. Een hobby werd een passie, elke dag ben ik ermee bezig.
Ik maak functionele objecten voor mensen die van mooie dingen houden. Ik werk vaak met gietklei maar probeer me te specialiseren aan de draaischijf. Mijn stijl is eenvoudig en puur.
Via deze pagina wil ik graag mijn werk met jullie delen.



"Ruim aanbod aan cursussen, workshops en open atelier.Lokaal handgemaakt keramiek."
Adres: Frans Nagelsplein 18, 2610 Wilrijk
Telefoonnummer: +32478643282
Stad: Wilrijk
Route: Frans Nagelsplein 18
Postcode: 2610



op zoek naar gerelateerd: Keramiek vakantie België, Keramiek cafe Antwerpen, Bakservice keramiek Antwerpen, Klei cursus, Klei draaien op schijf workshop, Keramiek weekend, Keramiek workshop 2 personen, Atelier Steengoed
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Melodi Music Matters Melodi Music Matters 335 meter Goede kennis van instrumenten zeer vriendelijke uitbater
Tolkien Tolkien 409 meter Looking for a rare or collectable Tolkien book, all the latest Tolkien news or anythi...
Light To Sound Light To Sound 662 meter Uitstekende service en prima materiaal
Barvizart Barvizart 725 meter Toffe plaats waar jongeren kunst ten volle kunnen beleven, of gewoon komen chillen. H...
Multitude Multitude 916 meter Multitude: a movement for arts, culture, social organizations and local entrepreneurs...
Den Hagar Den Hagar 1 km Dit is een hele grote zaal met een hoog blafond enkel niet super veel parkeerplaatsen...
World of Tattoo World of Tattoo 2 km Ik ben er geweest voor info voor een tattoo ben heel goed geholpen en ze begrepen zek...
SoundMatic / Productie bedrijf SoundMatic / Productie bedrijf 2 km Een productie bedrijf dat uw concept / evenement en festival perfect mee opbouwt / on...
Recensies
Als cadeau voor mama haar verjaardag deden we samen de initatieles potjes draaien. Het was super tof, goed geregeld en je gaat sowieso naar huis met 1 of meerdere goede potjes door de hulp van An! Ik kom zeker nog eens terug :
Mogen kennismaken met de wondere wereld van kleidraaien in een warme, gezellige omgeving, klein groepje en een talentrijke, zachte, rustige lesgeefster. Ik ben fan! Een echte aanrader!
Initiatie draaien gevolgd bij Ann. Duidelijke uitleg en individuele begeleiding. Heel gezellige namiddag!
Onder de boeiende en fijne begeleiding van Ann maakten mijn vriend en ik een mooi ontbijt setje waar we elke ochtend van genieten. Deze workshop smaakte naar meer, dus ik schreef me alvast in voor de cursus opbouw en een initiatiedag aan de draaischijf!
Als handgemaakt, eerlijk en wondermooi ceramiek je ding is, dan ben je hier zeker aan het juiste adres. Wil je zelf letterlijk de handen uit de mouwen steken en ceramiek creëren, dan zijn de workshops op dit adres precies wat je zoekt. Bereid je voor op een zeer warme ontvangst.
Keramiekatelier waar je origineel en plaatselijk gemaakt keramiek kan kopen en waar je zelf aan de slag kan of workshops kan volgen. Een meerwaarde voor de buurt!
Mijn ovenschaal van cerANic gaat ondertussen al jaren mee. Topkwaliteit!
Prachtige keramiek en vriendelijke ontvangst. Je krijgt hier professionele begeleiding bij het maken van je eigen keramiek.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid