facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ceramic Decor Liège & Boncelles

Ceramic Decor Liège & Boncelles

Info

Magasin Ceramic Decor-Point de vente
Carrelage,Pierre,pose, conseils précieux, livraison partout en BEL

Geschiedenis

Choix de carrelages, chape, pose projet de A a Z



"Magasin de carrelage, vente et poseUn accueil et des conseils personnalisés, la qualité associée a la beauté, service personnalisé, entreprise familiale, un choix incomparable"
Adres:
Telefoonnummer: 043441336
Stad: Liège


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Intercarro, Carrelage
Recensies
Mooie keuzes en zeer goede uitleg over het gebruik van de verkochte producten. Daar heb ik mijn geluk gevonden.
Onberispelijke service met een ruime keuze aan kwaliteit. Het personeel is attent met een goed humeur en een glimlach. Aan de top adviseer ik
Grote keuze aan tegels. Zeer goede service. Luisteren en goed advies. Onberispelijke dossieropvolging. Advies van een zeer professionele tegelzetter Monsieur Piot.
Super aardige bazen, goed advies en aandacht voor de wensen van de klant. Snelle levering en topkwaliteit. Ik heb er echt geen spijt van dat ik op Ceramic Decor heb vertrouwd voor mijn renovatie, integendeel!!
Een zorgwinkel waar de hele familie samenwerkt, van vader op zoon, waar alle gezinnen welkom zijn, vriendelijk is en de consumptie niet opdringt en de baas er is om oplossingen te vinden en u te adviseren over de goederen en u de waarde te vertellen. alle keuze van tegels, zelfs op de plaat op het perceel.Ik raad het echt aan.
Ik ben geschokt door de vriendelijkheid en sympathie van de baas. Een baas die klaar staat om elke oplossing te vinden zodat de klant tevreden is en dat was ik oprecht. Ik zou zeker terugkomen! Zulke bazen zijn tegenwoordig maar al te zeldzaam. Ik raad aan omdat de kwaliteit en beschikbaarheid er ook is!
Welkomstservice goede prijs-kwaliteitverhouding heeft niets veranderd
Zeer goede service en zeer goede keuze
Een beetje rommelige winkel, maar zeer vriendelijk en bekwaam personeel.
Prima winkel, goed advies. Het enige nadeel is dat de tegelzetter CG TILES van Ceramic Decor Liège oneerlijk en een oplichter is.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid