facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Century21 Hippodroom

Info

Bent u op zoek naar een nieuwe woning? Wenst u uw eigendom te verkopen? Ons team staat klaar voor u. Spring gerust vrijblijvend eens binnen op kantoor.

Geschiedenis

We kunnen het vast goed met elkaar vinden.

Adres: Mariakerksesteenweg 80, 9031 Drongen
Telefoonnummer: 0498696563
Stad: Drongen
Route: Mariakerksesteenweg 80
Postcode: 9031


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Century 21 Hippodroom jessie, Huis te koop Drongen rosseel, Huis te koop Drongen Century 21, Century 21 Vast Goed, Immokantoor Drongen, CENTURY 21 te koop Asse, Century 21 te huur Kortrijk, CENTURY 21 te koop - Holsbeek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van Welden Vastgoed Van Welden Vastgoed 482 meter Oplichters neem een expert mee!
Recensies
Ik werd geholpen door Abdil met mijn appartement aankoop en ik kan niet genoeg goede dingen zeggen over mijn ervaring. Abdil was buitengewoon professioneel, deskundig en vriendelijk gedurende het hele proces. Hij was altijd beschikbaar om mijn vragen te beantwoorden en me door de stappen van de aankoop te begeleiden.
Ik wil graag mijn oprechte waardering uiten voor de uitstekende service die ik heb ontvangen van Abdil en zijn collega’s. Als het gaat om het kopen of verkopen van onroerend goed, kan ik deze makelaar ten zeerste aanbevelen.
Abdil is een zeer joviale en goede verkoper voor immo Flame Estate Zeer content van zijn diensten. We zullen zeker hem en Immo Flame Estate overal aanbevelen !
Prima makelaarskantoor. Zeer goede begeleiding gedurende de verkoopperiode. Aangename mensen om mee te handelen. In ons geval een zeer specifiek pand op zeer korte termijn 3 maanden verkocht . EEN ECHTE AANRADER !!!
Heel aangename kennismaking met makelaar Abdil & Conny. Vriendelijke en professionele makelaars. Zeer goede service! Verkocht op een week en goede opvolging. Heel mooie kantoor en een vriendschappelijke sfeer!
Aptil was heel behulpzaam en professioneel en wist wat te doen bij verkoop van ons woning, Flame estate is zeker een aanrader !!!!
Heel behulpzaam en professioneel, altijd met warme glimlach en niks te veel voor Abdil.
Stuk voor stuk eerlijke, behulpzame en vriendelijke mensen van Hipp-O-Droom die hun klanten in de watten leggen. Alvast een dikke pluim voor deze immo-kantoor die hun uiterste best doet om een aan -en verkoop tot een goed einde te brengen.
Heel tevreden van dit immokantoor. Bij de rondleiding kreeg ik voldoende informatie en dit was ook het geval bij het tekenen van de compromis. Uiterst vriendelijke dame met een duidelijke passie voor haar werk!
Wij hadden een positieve ervaring met de makelaar Abdil. Hij is professioneel en zeer bereidwillig. We konden steeds terecht bij hem met vragen. Verloop van de aankoop ging dan ook vlot. Topservice!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid