facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Century21 at Home

Century21 at Home

Info

We zijn niet toevallig nr. 1

Adres: Maastrichtersteenweg 523 2, 3700 Tongres, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 0494 / 64.61.64
Stad: Tongres
Route: Maastrichtersteenweg 523 2
Postcode: 3700



op zoek naar gerelateerd: CENTURY 21 te koop Sint-Truiden, Century 21 te koop Borgloon, Century 21 te koop Vlijtingen, Century 21 te huur, Century 21 te koop Leuven, Century 21 Kortrijk, CENTURY 21 Berthouts, Century 21 Koksijde
Recensies
Deze mensen blijven hardnekkig folders in mijn brievenbus steken. Ondanks dat ik hen tot 3x toe aangesproken heb hierover. De sticker 'geen reclame' geldt ook voor deze firma... zonet opnieuw een folder in de bus. Ik spreek deze man aan en krijg de repliek 'wat is uw probleem' terwijl hij mij op een zeer hautaine manier van boven naar onder afkeurend bekijkt. Hetzelfde soort gedrag kreeg ik eerder al van zijn collega's. Is het soort kantoor/mensen dat zich beter voelt dan anderen, behalve als ze geld aan u kunnen verdienen natuurlijk. Ik raad iedereen ten stelligste af gebruik te maken van dit kantoor indien iemand zijn huis wil verkopen.
Van start tot einde kregen wij goede hulp bij de verkoop van ons huis. Het huis was verkocht binnen 3 weken aan de vraagprijs! Zowel de verkoop als de nieuwe aankoop mogen doen bij Century 21. Vriendelijke positieve en eerlijke service gekregen Bert & Peter. Een grote stap in het leven voor vele. Wij hebben hiervoor zeker aan het juiste adres geklopt. Needless to say, we highly recommend Century 21.
Onbetrouwbaar! 2 jaar na het niet verkopen van mijn pand krijg ik toch een rekening van €225 voor gemaakte kosten bij de Notaris. Deze firma stelt dus al een Notaris in werking zonder dat er al kopers zijn. Dus oppassen bij deze mooipraters!
Goede service, direct persoonlijk contact. Huis snel verkocht en alles tot in de puntjes geregeld. Realistische prijsstelling, waardoor de woning veel bezichtigingen kreeg. Als ik ooit nog een huis verkoop in België, zal het zeker bij Bert en Peter zijn.
Zeer professionele service! Het contact was vriendelijk en informeel, maar toch zakelijk.
Alleen maar positieve woorden voor gans het team en een extra pluim voor Peter Sporck van Century 21!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid