facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Century Center

Century Center

Info

Ontdek meer dan 30 winkels in shopping Century Center op de Keyserlei aan het Centraal Station van Antwerpen. In deze buurt is altijd iets te beleven!

Geschiedenis

CENTURY CENTER HEET U WELKOM

Met 36 topzaken onder één dak in hartje Antwerpen is Century Center de bestemming voor wie gezellig en gevarieerd wil winkelen. Met een goeie mix van winkels en gezellige horeca spreekt het Century Center het hele gezin aan!

Kom shoppen op wandelafstand van het station en parkeergelegenheden en wandel door het fijnste aanbod op van mode, sportartikelen, boeken, multimedia, electronica geschenken en zo veel meer.

Century Center is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Het is gelegen aan de De Keyserlei. Op een steenworp van het Centraal Station en de Rooseveltplaats en ook de tramhalte is vlakbij. Maak gebruik van de parkeergarage in het gebouw (GPS: Vestingstraat).

Kom gerust langs en ontdek het zelf!

Adres: De Keyserlei 58, 2018 Antwerpen
Stad: Antwerp
Route: De Keyserlei 58
Postcode: 2018


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 19:00
Dinsdag: 09:30 - 19:00
Woensdag: 09:30 - 19:00
Donderdag: 09:30 - 19:00
Vrijdag: 09:30 - 19:00
Zaterdag: 08:30 - 20:00
Zondag: 11:00 - 19:30


op zoek naar gerelateerd: shopping center meir antwerpen, waar ligt wijnegem shopping center, waregem shopping center, mall antwerpen, wijnegem shopping center parking, winkelcentrum antwerpen meir, opening wijnegem shopping center, shopping antwerpen meir
Recensies
Heel druk maar gezellig ook
Blijft een schitterende plaats om te wandelen. Deze keer van boven naar beneden gedaan. Helemaal niet druk wegens groot verbodsbord beneden in de vallei.
Ik ben op 29 nov. 2018 gaan winkelen in century center op min-1 verdieping met mijn baby van 1 maand oud met een kinderwagen Met een reiswieg zonder gordels. Ik sta precies om 18.25 buiten de winkel om via de Blokker de lift naar boven te nemen. Wat blijkt, de Blokker heeft de ingang naar de lift afgesloten!?! Ook is de roltrap Stil gezet en afgesloten met een bord ervoor. Geloof me het is niet makkelijk om met een kinderwagen met de trap naar boven te gaan. Er zou minstens een waarschuwing moeten staan voor zo een situatie. Je verwacht dat een lift toegankelijk is t/m het sluitingsuur of misschien nog 10 min. Langer. Je gaat toch ook geen parkeergarage 10 min. Op voorhand afsluiten??? Ook heeft het personeel van de zeeman of Blokker hier geen enige Hulp aangeboden . Voor hetzelfde kon er een persoon met een rolstoel Deze situatie meemaken. De security aangesproken hierover maar die was er niet echt mee gemoeid. Sorry maar triest voor woorden.
Stelt niet veel meer voor ; binnenkort verdwijnt ook Mediamarkt hier en zal de grootste winkel leegstaan. Ook Megaworld en Bart Smit zijn failliet. Dus veel is er niet over.
in de stad bruist het leven voorbij. WoW so many people so little room...
AANDACHT Update: Het Century Center is vanaf de zomerperiode 2021 grotendeels gesloten wegens verbouwingen, Media markt is nu gevestigd in de Antwerp Tower! ->Het Century Center, gelegen in de dichte nabijheid van station Antwerpen Centraal, is een klein maar stemmig winkelcentrum dat bijna volledig ingepalmd word door Media Markt, dat op 2 verdiepingen de "place to be" is voor audio-video en elektro freaks. Verder vind je hier nog enkele winkels uit het duurdere segment, twee broodjeszaken en een restaurant. Op de -1 vloer vind je nog een viertal winkels met oa. boeken en speelgoed. Het Century Center vormt een goed beginpunt voor een dagje shoppen; van hieruit is het enkel nog "go with the flow".
Media markt, veel reclame, maar website over te beschikbaar van goederen is niet up to date, gewoon voor mij persoonlijk een winkel met veel geblaat, maar weinig wol. Geef mij dan maar Van den Borre of Krefel.
Dit is slechts een klein shoppingcenter met enkele interessante winkels. Je vindt hier een mediamarkt, blokker, zeeman, standaard boekhandel, kipling, Bart smit en enkele andere kleine zelfstandige zaken. Geen grote keuze dus, maar wel in centrum Antwerpen op de centrale as station-keyserlei-meir-groenplaats. Dus genoeg openbaar vervoer in de buurt en de grote shopping-as. In hetzelfde gebouw is tevens een parking voorzien. Deze is betalend en open voor iedereen niet enkel voor klanten van het shoppingcenter. Bij een aankoop bij mediamarkt kan je wel een korting krijgen. Dus wel ideale combinatie als je iets groot wil gaan kopen.
Niet goed onderhoud. Woerd als maar lelijker. Veel winkel gaan naar andere plaats, is wel logische.
Een klein shoppingcenter met standaard winkels zoals Kruidvat, Zeeman, Blokker, maar ook met de enige Media Markt van Antwerpen. Ook zijn er klassevollere zaken aanwezig zoals een bijouterie, Kipling en modieuze, duurdere kledingzaken zowel voor de dames alsook voor de heren.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Century Center met het openbaar vervoer


Antwerpen Centraal Station perron 11 50 meter
Antwerpen Centraal Station perron 10 60 meter
Antwerpen Centraal Station perron 11 100 meter
17
20
21
32
Antwerpen Centraal Station perron 10 110 meter
17
20
21
32
Antwerpen Centraal Station perron 10 120 meter

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid