facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Century 21 M-City

Century 21 M-City

Info

Expert en immobilier IPI 508383



"Century21 M-City, votre conseiller en immobilier Bruxellois, spécialisé dans l'ouest de Bruxelles.Venez rencontrer une équipe jeune et dynamique à votre service.Nous vous donnons des conseils professionnels sur la vente, l'achat ou la location.Demandez nous une estimation gratuite et sans engagement qui sera réalisée dans les 24 heures.Nous sommes à votre écoute du lundi au vendredi de 9h30 à 18h00.Et nous vous accueillons avec plaisir le samedi sur rendez-vous.Contactez nous:Tel: 02/414 21 01Fax: 02/414 21 02E-mail: [email protected]"
Adres: Boulevard Louis Mettewie 262 bte18, 1080 Sint-Jans-Molenbeek
Telefoonnummer: 02/414.21.01
Stad: Molenbeek-Saint-Jean
Route: Boulevard Louis Mettewie 262 bte18
Postcode: 1080


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 13:00

Recensies
Wat ik vraag van een Immobureau: - reactiviteit - professionaliteit - reageren op verzoeken en herinneren aan potentiële klanten - respect voor de persoon en geplande afspraken - Verzoeken om opvolging Ik kan zeggen dat het hoofd van het bureau de heer Ferrara Cosimo en zijn medewerkers deze punten respecteren.
Nogmaals bedankt aan de heer Ferrara voor zijn professionaliteit. Meer dan genoeg om u de verkoop van mijn eigendom toevertrouwd te hebben.
Zeer tevreden over de samenwerking met Century21 M-City. Ik raad ten zeerste aan.
Het probleem is dat de meeste makelaars u een beschrijving geven van een woning die niet overeenstemt met de werkelijkheid en vooral de plaats is soms onhygiënisch of het is niet toegestaan ​​om het te bezoeken omdat er geen geen licht is! Ze verspillen de tijd van mensen!! Het pand stond bijna in het donker omdat de gang zonder licht zat en de lichten ter plekke in sommige kamers niet sterk genoeg waren. Hij denkt dat je met je ogen dicht een huis gaat kopen voor 200.000!! OK, grond is duur in Brussel, maar je moet mensen respecteren en een prijs stellen die overeenkomt met de realiteit van de prijs van het huis vóór het werk!!! En niet alsof het werk al gedaan is! Het huis dat ik bezocht was onbewoonbaar en er zijn geen 6 slaapkamers aangezien je een badkamer nodig hebt en een keuken een woonkamer... Het is een huis met 3 slaapkamers!!! Met de zolder erbij!
Goede ontvangst, aanbod van onroerend goed vooral in de regio Molenbeeck. Jammer dat ze niet meer onroerend goed te huur aanbieden. Het is een bureau dat voornamelijk te koop is.
Uitstekend makelaarskantoor. Serieus en professioneel, ik raad haar 100% aan.
100% aanbevolen bureau! Het personeel is zeer professioneel, altijd attent en vooral dynamisch.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid