facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Century 21 Horizon

Century 21 Horizon

Info

CENTURY 21 Horizon, votre agence de proximité pour tous conseils en immobilier dans votre région !
IPI : 504.233
N° Police d'assurance : 730.390.160

Geschiedenis

Vous êtes à la recherche d'une nouvelle habitation ?
Vous souhaitez vendre ou louer votre propriété ?
Ou souhaitez-vous simplement recevoir plus d'informations sur le marché immobilier ou sur les prix dans votre quartier ?
Notre équipe professionnelle et dynamique est à votre disposition pour vous aider et vous conseiller avec plaisir et sans engagement.
N'hésitez donc pas à nous contacter, pousser la porte de notre agence à Tertre - rue Defuisseaux 115.
Liker notre page pour être tenu au courant en avant première de nos biens à vendre !
Century21 Horizon



"Agence immobilière à Saint-Ghislain.Adrien Dehombreux, expert immobilier agréé IPI depuis plus de 18 ans. Adrien Dehombreux travaille toujours avec passion et détermination pour chacun de vos projets de vie.La satisfaction du client est l’une de ses priorités. Quotidiennement sur le terrain, il a une parfaite connaissance du marché immobilier.Vous voulez vendre votre bien ? Vous souhaitez des informations sur la valeur de votre bien ou vous avez le projet de le vendre ? Century21 Horizon estime votre bien immobilier gratuitement!Vous voulez acheter un bien ? Acquérir un bien immobilier est souvent le projet de toute une vie.Vous voulez louer votre bien ? Louer sans tracas! Contactez Century21 Horizon."
Adres:
Telefoonnummer: 065/600.400
Stad: Tertre


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Maison à louer Baudour century 21, CENTURY 21 maison à vendre, Maison à vendre Baudour CENTURY 21, CENTURY 21 Immoweb, CENTURY 21 Location maison, CENTURY 21 Bruxelles maison à vendre, Century 21 Namur maison à vendre, CENTURY 21 commerce
Recensies
Zeer professioneel team, uitstekende begeleiding en hulp bij een verkoop die niet gemakkelijk was, na een eerste bod van niet al te serieuze mensen en met een notaris die zijn best leek te doen om de verkoop af te breken. De volgende kopers zijn serieus geweest. Geweldig teamwerk. Nogmaals bedankt.
Enorm bedankt aan Zahia, die aan al mijn verwachtingen voldeed op het gebied van het kopen van onroerend goed. Ze vond het huis dat perfect beantwoordde aan mijn criteria. Ze is super professioneel, altijd luisterend, goed advies en in een goed humeur. Het is een genoegen om met dit bureau samen te werken dat ik ten zeerste aanbeveel.
Ik zoek een huurder voor mijn appartement. Goed onthaal, duidelijke uitleg, deadlines gerespecteerd, professionele service. Veel dank aan Alexandra en het team. Zeer tevreden, ik beveel Century21 Horizon aan.
Topservice en uitzonderlijke competentie Altijd attent op het verzoek van de eigenaar en zijn verwachtingen Zeer beschikbaar personeel. Ik raad dit makelaarskantoor ten zeerste aan aan eigenaren die hun woning zonder zorgen willen verhuren.
Zahia was meer dan reactief bij de aankoop van ons huis: professioneel en betrouwbaar
Om te reageren op de opmerking van Madame Colmant hieronder: ik ben de eigenaar van het verkochte huis en het is niet het bureau, maar mijn vrouw en ik die het bureau hebben gevraagd om geen lening aan te gaan van het Waalse Gewest, aangezien we al 3 weigering van dit type hebben gehad van lening en een jaar kwijt met alle kosten van dien het is een serieuze makelaar die ons huis in zeer korte tijd heeft verkocht en ik raad ze aan
Jammer dat ik geen nul sterren kon plaatsen! Ik ben erg teleurgesteld in dit bureau. Het was een primeur voor ons, maar de laatste! We bezochten een huis en brachten 40 minuten door met de persoon van het bureau om het huis te bespreken, omdat we verliefd op hen werden. We hebben ter plekke een bod gedaan en verrast, we waren de eerste. De weken gaan voorbij. Geen nieuws om te weten of ons bod is geaccepteerd of dat iemand een hoger bod heeft gedaan dan wij. Mijn compagnon belt om erachter te komen en daar kondigt de man aan dat iemand een bod heeft gedaan, maar we hadden duidelijk aangegeven dat we maximaal 150.000 euro konden stellen en dat het huis op 126.000 euro stond. Mijn compagnon maakt de opmerking tegen hem, omdat de persoon het bod van 128.000 euro had gedaan. Maar wij, bij de start, vertelden ze ons dat het kon beginnen bij 126.000 euro. De man van het bureau zegt dat als we het huis absoluut willen, we er 133.000 euro in moeten steken om er zeker van te zijn dat het van ons is. Omdat het onze verliefdheid was, doen we dit aanbod en doen we wat nodig is. En de rebelote niet nieuw de volgende weken. Nogmaals, mijn collega neemt de beslissing om de man van het bureau te bellen. Verrassing, hij vertelde mijn metgezel dat ons aanbod niet werd geaccepteerd, omdat we de lening aan het Waalse Gewest hadden verstrekt. We waren geschokt om dat te horen. In plaats van ons vanaf het begin direct te vertellen dat dit bureau geen leningen uit Wallonië accepteert. Om ons vanaf het begin in de wereld te laten geloven en verwonderen! Dus voor mij zijn ze helemaal niet oprecht! Bovendien weet ik dat ik niet de enige ben die zich in deze situatie bevindt. Dit bureau geeft de voorkeur aan mensen die hun lening bij een bank afsluiten! Voor degenen die de lening aan het Waalse Gewest verstrekken, het is tijdverspilling met dit bureau is niet serieus voor mij!
Een zeer attent team!! Dank aan Zazie voor de perfecte bemiddeling en alle uitleg die ze ons gaf. Omdat het onze eerste aankoop was, kon het team ons tijdens deze ervaring begeleiden. nogmaals bedankt
Professionaliteit, snelheid, ondersteuning. Met dank aan het team.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid