facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Century 21 Expo, Dierickx et Associés

"Agence immobilière spécialisée dans la vente et la location"
Adres: Avenue Houba de Strooper 618 , Brussel 1020, BE
Telefoonnummer: 02 476 21 22
Stad: Brussel
Route: Avenue Houba de Strooper 618
Postcode: 1020



op zoek naar gerelateerd: Century 21 De Wand, Justimmo, Urban Concept, Appartement a louer Jette
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Johan Johan 864 meter
I.M.A. I.M.A. 1 km
Domin Immo Domin Immo 2 km
Nelimmo Nelimmo 2 km
Burgeac Burgeac 2 km
Residency Residency 2 km Een geweldig bureau! Ik ben perfect begeleid tijdens mijn aankoop van onroerend goed....
Petit H. Petit H. 2 km Zo'n leuke winkel, prachtige collecties. De eigenares is echt zeer klantvriendelijk e...
Urbinvest Urbinvest 3 km Wij kochten een appartement in een condominium van 14 appartementen van Urbinvest. Gr...
Assist Service Immobilier Assist Service Immobilier 3 km Wijs advies, zeer efficiënt, snel en professioneel. Zeer vriendelijke en attente pers...
Cap Sud Cap Sud 3 km
Recensies
Fantastische ploeg! Mijn 2de aankoop met Michael Dobrosavljevic bij century 21 expo op 3 jaar tijd en zoals de vorige keer ging alles heel vlot en werd alles professioneel afgehandeld. Ook hebben ze snel een huurder gevonden voor beide appartementen. Aanrader!
Ongeloofijk onkundige werknemers. Doen hun Eigen zin ivm bezoeken. M'n moet maar te pas en te onpas beschikbaar zijn. Vriendelijk tôt het co tract getekend is en u zit met de misère. 1 Ster is eigelijk nog te veel.
Super goede opvolging ! en huis ook redelijk snel verkocht !
Zeer vriendelijke mensen!! En heel erg behulpzaam
Schitterend team. Ik werd goed geadviseerd en omringd voor mijn eerste aankoop van onroerend goed. Ik raad dit bureau aan. Het personeel reageert erg op verschillende verzoeken.
Na verkoop ontvang je geen diensten of nieuws meer. Ik had om de sleutels gevraagd om een ​​gekocht onroerend goed op te meten en kreeg ondanks mijn herinneringen geen antwoord.... ols geven een slecht imago van makelaarskantoren
Agentschap met zeer goede communicatie. Het personeel is responsief. aanbevolen bureau
Zeer goede ontvangst en opvolging van het dossier
Voordat ik ze belde, had ik een zeer goede ervaring met het Mirror-bureau. Dit bureau is verschrikkelijk: een conceptopvolging van de dossiers. Ze misten afspraken met potentiële kopers inclusief de eindkoper van het pand. Ze zijn vrij moeilijk te bereiken en bellen bijna nooit terug. Een bureau om voor te vluchten en een schande voor het vak van makelaar.
Agentschap te vermijden; we hebben een depositogarantie gegeven om ervoor te zorgen dat we de enigen waren die in ons bestand waren. We waren 6 dagen geblokkeerd zonder antwoord om eindelijk te leren meerdere te zijn. We belden elke dag, om steeds hetzelfde te horen dat ons dossier geaccepteerd zou worden maar uiteindelijk niet. Veel verspilde tijd en geld!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid