facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor CENTURY 21 Cornelis

CENTURY 21 Cornelis

Info

Vente - Location - Syndic
Estimation GRATUITE & Sans Engagement



"Vos envies sont nos priorités : ERA Cornelis prend le temps et le soin de les réaliser.L’évolution des moyens de communication fait que l’être humain est, par moments, passé au second rang. ERA Cornelis, avec son équipe d'experts immobiliers, lui rend sa place première : au milieu de l’échiquier.Que vous souhaitiez acheter, vendre ou louer un bien, nous prenons le temps de vous écouter, de vous comprendre. ERA Cornelis, c’est une expérience humaine avant tout.L’immobilier 2.0 étant en marche, notre équipe se doit d’être une locomotive.Pour vous offrir le service le plus complet du marché, notre équipe, en se formant constamment se met au diapason des dernières technologies.Ensemble, construisons votre avenir."
Adres: 94-96 Boulevard Théo Lambert, 1070 Anderlecht
Stad: Anderlecht
Route: 94-96 Boulevard Théo Lambert
Postcode: 1070


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Century 21 te koop, CENTURY 21 te koop Asse, CENTURY 21 Vilvoorde te huur, Century 21 te huur Mol, Century 21 te koop Geel, CENTURY 21 te koop Sint-Truiden, Century 21 te koop Ternat, CENTURY 21 te koop - Holsbeek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Century21 Abitat Century21 Abitat 2 km Professioneel maar duur
Recensies
Ik nam contact op met dit bureau voor een appartementsgebouw dat we snel wilden verkopen en het ERA Cornelis-bureau heeft ons gebouw in minder dan 1 week aan ons verkocht! Heel erg bedankt voor je goede werk. Ik raad het zonder aarzeling aan.
Ondanks een meer gecompliceerde verkoop dan verwacht, hebben Raphaël en zijn team ons fantastisch begeleid in onze inspanningen. Ze steunden ons en stelden ons in staat een belangrijke stap te zetten, namelijk de verkoop van een woning. Bedankt allemaal en ga zo door :
Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening van ERA Cornelis Makelaardij! Hun bekwame en toegewijde team bezorgde me een ongelooflijke ervaring. Zeer professioneel, attent op mijn behoeften en wist het ideale huis voor mij te vinden. De agent die voor mij zorgde Seb was uitzonderlijk, altijd beschikbaar om mijn vragen te beantwoorden. Ze handelen al het papierwerk efficiënt en transparant af. Als u op zoek bent naar een kwaliteitservaring aan een eerlijke prijs, aarzel dan niet langer ERA Cornelis is de vastgoedoplossing voor u. Nogmaals bedankt
Ik heb twee panden verkocht via ERA Cornelis en ben zeer verheugd. Ik kan dit bureau, dat op een strategisch punt in Anderlecht is gevestigd, ten zeerste aanbevelen. De mensen die er werken beschikken over alle nodige kwaliteiten, professionaliteit, luisteren, geduld, beschikbaarheid,... PS aan het team: Ga zo door ;
We hebben gebruik gemaakt van hun diensten voor de verkoop van ons appartement en ons pand was binnen 2 weken verkocht. Ik dank Raphaël en zijn team.
Het was in een gespannen context scheiding dat de heer Cornelis en zijn team de verkoop van ons pand op zich namen. De professionaliteit van dit team werd alleen geëvenaard door zijn empathie en zijn menselijke kant. We werden van begin tot eind begeleid, geadviseerd, gerustgesteld. Als u aarzelt om uw vastgoedproject in de handen van een bureau te leggen, doe het dan niet meer: ​​duw de deur open en u zult niet teleurgesteld worden. Verander vooral niets en veel succes met je toekomstige projecten!
Serieus en proactief bureau. Ze zijn nauwkeurig in hun taxaties en schattingen. Ik raad 100% aan.
Super efficiënt bureau !! Ik was volledig tevreden met de kwaliteit van hun service, hun reactievermogen en de relevantie van het verstrekte advies. Ze begeleiden elk van hun klanten op een persoonlijke manier en bieden zeer nuttige hulpmiddelen om ons gerust te stellen in onze procedures. Bedankt aan het hele team!! Bureau aan te bevelen met gesloten ogen.
Super bureau dat deel uitmaakt van de Belgische leider in vastgoed! ERA
Dit bureau gaf ons volledige tevredenheid. Professionaliteit, vriendelijkheid en beschikbaarheid zijn eigenschappen die we op prijs stelden. Bedankt meneer Cornelis, veel succes voor uw geweldige team. Aurélie en Sebastian.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid