facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Century 21 Berthouts

"Open op afspraak.Bij Berthouts Immo krijgen zowel eigenaars als kandidaat-kopers één vertrouwenspersoon aangewezen. Beide partijen hebben tenslotte uiteenlopende belangen; voor u als eigenaar een geschikte koper vinden en voor de koper een geschikte woning vinden. Ook dát maakt het Berthouts Immo Systeem zo uniek!Ouvert sur rendez-vous.Chez Berthouts Immo, les propriétaires aussi bien que les candidats acheteurs se font accompagner par un seul conseiller. Finalement, les deux parties ont des intérêts divergents : trouver un acquéreur adéquat pour vous en tant que propriétaire et trouver une maison adéquate pour l'acheteur. Et c'est justement ce qui rend le Système Berthouts Immo tellement unique."
Adres: Dorpsplein 3 , Machelen 1830, BE
Telefoonnummer: 02 305 05 06
Stad: Machelen
Route: Dorpsplein 3
Postcode: 1830



op zoek naar gerelateerd: CENTURY 21 Strombeek-Bever, CENTURY 21 te huur Steenokkerzeel, CENTURY 21 VILVOORDE te huur, CENTURY 21 te koop Antwerpen, Century 21 te koop Landen, CENTURY 21 te koop Roosdaal, CENTURY 21 te koop Begijnendijk, CENTURY 21 te koop Borsbeek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vanbinst Bruno Vanbinst Bruno 402 meter
Woluwe Viaduct Woluwe Viaduct 674 meter
Recensies
Zeer vriendelijk en professioneel advies van de dame in het kantoor met veel geduld en persoonlijke aanpak.
We zijn zeer tevreden over de prima dienstverlening die Bruno Haquin en zijn medewerkers aangeboden heeft. Een echte aanrader!
Binnen geweest voor meer info en goed geïnformeerd geweest
Altijd zeer tevreden geweest. Huis verkocht op 1 week tijd.
Très content de l'agence à Machelen. Zeer blij van de agendscap van Machelen. Bedankt Bruno.
kom vanmorgen terug uit Parijs voor een bezoek om 10 uur en vind de deur gesloten! We waren met ongeveer tien mensen verhuisd en niemand was gewaarschuwd dat er geen bezoek meer kwam! We kregen te horen dat de eerste bezoeken vanmorgen zouden plaatsvinden, aangezien we van buren vernemen dat er donderdag al een aantal zijn geweest! Wat een gebrek aan respect. Ik had al gehoord dat century21 geen erg serieus bureau was, het bevestigt dat het charlatans zijn!!
Een zeer onverschillig bedrijf. Ze doen hun werk niet goed. U kunt het onroerend goed dat te koop staat niet eens op hun site vinden. Ik vind het oneerlijk.
5 keer wil ik een appartement of een huis bezoeken en krijg ik te horen dat ze me terugbellen en dan niets en als ik terugbel....al gehuurd meneer.... Ik vraag me af over de selectie van mensen om te huren.
Ik heb twee keer gebeld, ze ontvingen me en zeiden dat ze me overdag terug zouden bellen. Al meer dan een week nog steeds niet teruggebeld.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid