facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Centrum ViZiT

Centrum ViZiT

Info

ViZiT, het eerste vormings- en paramedisch centrum te Veurne!
ViZiT biedt zowel een educatief als psychosociaal en paramedisch aanbod binnen de zorg.



"Centrum ViZiT is een paramedisch centrum en vormingscentrum in hartje Veurne.Paramedisch centrum: psychotherapie voor kinderen, jongeren & volwassenen, opvoedingsondersteuning, yogalessen, loopbaancoaching, stress- en burn-out coaching, mindfulness, holistische massage, osteopathie, cranio-sacraal therapie & podologie. Ook online psychotherapie & coaching is mogelijk.Vormingscentrum: intervisie/supervisie, vormingen, lezingen, begeleiding en coaching aan bedrijven, organisaties en privé-initiatieven. Dit steeds op maat!Workshops, groepstherapie & buitenlandse retraites in kader van burn-out, veerkracht, sociale vaardigheidstraining, mindfulness en andere."
Adres: Zuidstraat 39, 8630 Veurne
Telefoonnummer: 0496456220
Stad: Veurne
Route: Zuidstraat 39
Postcode: 8630



op zoek naar gerelateerd: Iris Vollon
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Veurns Psychologenhuis Veurns Psychologenhuis 151 meter Super! Nabij het centrum. Parkeergelegenheid. Top psychologe. Thx Pauline!
WW Studio at Veurne WW Studio at Veurne 172 meter WW Welness that Works waar je je persoonlijke doel kan bereiken qua gewicht of gezond...
Pure Ambre Pure Ambre 291 meter Dank je Amber voor de alweer zalige behandeling. De gelaatsverzorging is een aanrader...
Sea Sleep : Sea Sleep : "De slaapwinkel" 313 meter Nog maar eens bewezen dat kwaliteit op het einde van de rit loont. Zeer vriendelijke ...
De Boomhut - Multidisciplinaire Kinderpraktijk De Boomhut - Multidisciplinaire Kinderprakti... 718 meter Wij zijn een multidisciplinaire kinderpraktijk. Ons team bestaat uit een pediater, tw...
Recensies
De Boostweek in Tenerife in 1 woord omschrijven ... TOP! Een week vol inzichten en aha momenten, een week waar openheid en kwetsbaarheid iets bijzonder moois hebben. Ine slaagt erin om een diverse groep mensen bij elkaar te zetten die zo anders zijn, maar ook zo hetzelfde. De prachtige locatie, het mooie weer en de rustige omgeving, deed me veel deugd. De professionaliteit en de ervaring van Ine als psycholoog, vond ik subliem. De manier waarop ze dingen kan verklaren, benoemen en uitleggen, komt heel helder en puur over. Deze reis is aan te raden aan iedereen die zichzelf een cadeau van liefde wil geven, liefde voor jezelf en liefde voor het leven! Dank je wel Ine voor deze mooie week.
Ik nam deel aan de boostweek ‘back to balance’ in Tenerife. Het was een fantastische week vol workshops, yoga, pilates, zintuigenwandeling, werken aan zelfzorg, relaxatie,…Deze week gaf me de nodige inzichten om mijn innerlijke zelf te versterken en mijn energiebalans te herstellen. De gastvrijheid, zon en zee, de prachtige groep, de professionele begeleiding door Ine waren zeker een meerwaarde. Een echte aanrader !
De boostweek in Tenerife was prachtig, deugddoend, ... Met nieuwe energie, op alle domeinen, ga ik verder. Bedankt Ine voor de organisatie. Ik ben nog aan het nagenieten. Ik ga vanaf nu voor minder perfectie en meer balans, bedankt voor alles.
heel interessante opleidingen waar je echt mee aan de slag kan zowel in je werkomgeving als in je privéleven. boeiende en gepassioneerde lesgevers ! Centrum ViZit is een echte aanrader !
Sedert vorige week ingeschreven voor Yoga met Sylvie Decoster : heel erg tevreden en zalig ontspannen naar huis !
Wandeltherapie. Samen met je therapeut buiten in de natuur. Het is een verrassende ervaring. Het wandelen geeft je een ontspannen en vrij gevoel en helpt bij het verwerkingsproces.
Heel tevreden van de podologie en medische pedicure. Steeds zeer goede en vriendelijke service in Centrum ViZiT.
Heel tevreden over de workshop alsook de yoga... Zeker een aanrader!!! Workshop....waar ik veel te weten gekomen ben,over mezelf .
Gevarieerd topaanbod: vorming, relaxatiemassage en zorg bij meer acute situaties.
Heel veel informatie, de verschillende therapeuten zijn allemaal top en heel proffesioneel!Top adres
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid