facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Centrum Open Mind

Centrum Open Mind

Info

Open Mind is een opleidingcentrum opgericht en bezield door Serge en Sofie.

Geschiedenis

Ons opleidingsaanbod is gegroeid uit bijna 17 jaar intense ervaring in het werken met mensen en groepen. Ons belangrijkste criterium is de zoektocht naar dat wat effectief ook werkt. Inzichten bezorgen, daarvoor zijn tal van technieken beschikbaar, deze inzichten echter in daden leren omzetten, daarover gaat het.

Daar waar je eenvoudig mensen kan aanzetten tot inzichten, is het onze ervaring dat het omzetten in daden een zeer persoonlijk proces is. In onze opleidingen gebruiken wij wel de bestaande modellen, maar deze worden telkens uitgebreid met verschillende invalshoeken zodat elk individu een eigen, persoonlijk "vakje" krijgt in deze modellen. Iedereen is namelijk uniek!

Ons aanbod is ontstaan uit de verschillende pijlers:
-coaching
-onze technieken zijn snel, efficiënt en resultaatgericht
-systeemdenken
-traumaverwerking
-non-cognitive learning



"Centrum Open Mind is een door de Vlaamse Overheid erkend opleidingscentrum in coaching. De focus ligt op belevingsgerichte aanpak en is minder mentaal. Je kan hier ook terecht voor persoonlijke en loopbaanbegeleiding. Wij verzorgen je gepersonaliseerde bedrijfstraining."
Adres: Bredestraat 11, 9920 Lovendegem
Telefoonnummer: +3293708072
Stad: Lovendegem
Route: Bredestraat 11
Postcode: 9920


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Opleiding tot coach in de zorg, Open Mind rouwtherapie, Opleiding coaching en begeleiding, Coach opleiding online, Opleiding coach therapeut, Open Mind trauma, HSP Open Mind, Open Mind Basis Coach
Recensies
De ideale plaats voor zowel professionele als persoonlijke groei
Doorleefde inhoud en professionele aanpak in de opleidingen. Betrokken begeleiders die gaan voor kwaliteit.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid