facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Centrius

Centrius

Info

Cabinet d'avocats situé au cœur du Hainaut, spécialisé en droit des affaires, en droit fiscal, en droit des succession et en accident de la route.

Geschiedenis

Cabinet d'avocats multidisciplinaire résolument axé sur le dynamisme et l'expertise. Nous travaillons en français, néerlandais, anglais et allemand.
Domaines d'expertises : Entreprises – Fiscalité – Travail et Sécurité sociale – Famille – Pénal
Bureaux à Manage et Namur



"Cabinet d'avocats spécialisésPartout en Belgique, basé sur Mons, Nivelles, La Louviere, Charleroi, Bruxelles, Namur, Liège, TournaiServices :- droit des sociétés litige d'actionnaire et transmission d'entreprise,-rédactions de contrats et litiges commerciaux, - litige de construction, vices cachés,- famille et succession- fiscal et faillites- travail et sécurité sociale- assurances et roulage- baux civils et commerciaux, litiges de voisinage et copropriété."
Adres: avenue de scailmont 34, 7170 Manage
Telefoonnummer: +32 497 17 21 89
Stad: Manage
Route: avenue de scailmont 34
Postcode: 7170



op zoek naar gerelateerd: Blondel Avocat, Maître Gaspard, Cherche avocat, Avocat en Belgique, Michael Glorieux avocat
Recensies
Ik wil Maître Blondeel en Maître Smets heel erg bedanken voor hun uitzonderlijke werk en hun steun tijdens dit lange ondernemingsrechtproces. Hun expertise, toewijding en reactievermogen waren voorbeeldig en ik kan ze niet genoeg bedanken voor de behaalde resultaten. Als we in een beproeving terechtkomen, lijkt de wereld om ons heen in elkaar te storten. Dankzij de onfeilbare steun van Centrius kon ik deze beproeving echter met een gevoel van vertrouwen en sereniteit doorstaan. Hun vermogen om te luisteren en hun vriendelijkheid waren geruststellende en geruststellende elementen. Heel erg bedankt voor alles wat je voor mij hebt gedaan en om deze ervaring zo positief mogelijk te maken. De samenwerking met dit bedrijf zal worden voortgezet via de Wolf Pack. Flandroy Sébastien
Ik wacht al 1 maand op nieuws van mijn eerste date..... Op hun site bevestigen ze dat ze relaties hebben met een Italiaanse advocaat die van tijd tot tijd naar België terugkeert voor zaken in Italië en als je daar bent, vertellen ze je dat het ingewikkeld zal zijn omdat het in het buitenland is.
Ik werd zeer goed ontvangen bij advocatenkantoor CENTRIUS en met veel respect en aandacht behandeld. Mijn dossier - dat succesvol was - werd van begin tot einde uitstekend beheerd met nauwgezetheid en professionaliteit binnen tijd en deadlines die altijd zeer respectabel zijn. Ik ben meer dan tevreden dat ik CENTRIUS heb ingeschakeld. Ik raad het bedrijf ten zeerste aan.
betreurenswaardige service: - Afspraak van 30 minuten gerekend 1 uur. - meerdere wisselingen van gesprekspartner op het laatste moment, terwijl de eerste gesprekspartner een specialist in het probleem moest zijn. - minachting voor de persoon en het voorgelegde probleem; alleen geïnteresseerd in hoeveel ze gaan kunnen vragen. Kortom: afspraak duur, onnodig en onaangenaam. Vermijden!
Het is een uitstekend bedrijf, al het personeel is attent en ik heb absoluut geen spijt van mijn keuze toen ik me tot Maître SOORS wendde. Vanwege zijn beschikbaarheid, zijn vriendelijkheid, zijn duidelijke en begrijpelijke uitleg en vooral het uitstekende werk dat hij heeft geleverd. Meester SOORS verdedigt de belangen van zijn cliënten en geeft zeer goed advies. Ik ben hem zeer dankbaar en zal niet aarzelen hem indien nodig weer te benaderen. Dank je leraar !!
Een uitstekend kantoor met advocaten die allemaal even deskundig zijn als elkaar, aandachtig luisteren en advocaten die van hun werk houden, een warm welkom. tot in de perfectie heb ik 2x met ze gewonnen en ik kan ze alleen maar aanbevelen ze zijn eerlijk en oprecht tegen je wat de advocaat ook kiest voor hun beroep ze doen het met passie en hun secretaresse is echt heel prettig raad ik aan
"Firma gekozen om mijn vrouw te vertegenwoordigen. Zeer attent, zeer professioneel, we weten waar we heen gaan. Procedures lopen nog. We hebben veel verwachtingen van hen en we zijn ook hoopvol." Na 7 maanden was het een utopie... 7 maanden geld uitgeven aan wie weet wat... Scheidingsprocedure... Te moeilijk voor hun appartement. Dossier L. S. Met een beetje inzicht vind je... Dossier overgedragen aan een andere advocaat...
Advies ten top, zeer professioneel en attent...
In alle opzichten perfecte ervaring met Master Kunnen. Ik raad het helemaal aan.
Wij willen Maître Blondeel bedanken voor zijn succes in onze zaak op het vlak van handelsgeschillen... Nogmaals gefeliciteerd en veel succes!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid