facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Centre Temps Choisi

Adres: 1 Chaussée de Lodelinsart, 6060 Gilly
Telefoonnummer: 071/86 40 40
Stad: Gilly
Route: 1 Chaussée de Lodelinsart
Postcode: 6060


Recensies
Een prachtige zaal voor bescheiden producties. Het is altijd een uitdaging om daarheen te gaan, ondanks zijn leeftijd is het in zeer goede staat met een bar in de kelder. Je moet naar de parking die achter het aangrenzende gemeentehuis ligt, en een beetje vroeg aankomen om met zekerheid een plaats te hebben.
Publiek weg van het podium. Door de indeling van de vloer kun je de acteurs niet in hun volle lengte zien als je op de vloer staat. Hopelijk is de persoon voor je niet te lang. Op het balkon worstelen de toeschouwers om de gezichten te onderscheiden. Daarnaast was het benauwd in de kamer.
Mooie concertzaal of show op enkele kilometers van het centrum van Charleroi. De kamer bevindt zich direct naast het voormalige Hotel de Ville de Gilly, vlakbij het metrostation en de grote parkeerplaats bij het zwembad. De ingang van de zaal is vrij oud, met rechts de kassa... de zaal is klassiek van stijl en de akoestiek is perfect. Het podium is groot. Mooie shows om te ontdekken ..
Leuk dit kleine theater 200 - 250 zitplaatsen. Hoewel oud....de toeschouwer staat dicht bij de scène. Mooie lijst met shows...allemaal verschillend van elkaar. Parkeergelegenheid dichtbij de kamer is gelegen op de hoek met uitzicht op het plein.
Groot auditorium, maar grote zorgen over het comfort van de zeer oude stoelen!!! Ik verliet de kamer met erge rugpijn en pijnlijke billen en ik was niet de enige!!!!!!!
Voortdurende ondersteuning van alle teams voor de Amicale de Caterpillar en zijn werken. Aangename ruimte voor shows, middelgroot voor een uitstekend compromis tussen intimiteit en een gigantische zaal.
Mooie kamer, echt jammer al die trappen!! Pff.. niemand met beperkte mobiliteit heeft toegang tot de toiletten en de bar beneden.
Leuk theater. Een kleine verbouwing zou echter geen kwaad kunnen want mijn stoel was kapot
Een beetje verfrissing van het decor zou welkom zijn, en zolang we maar in de kamer zijn want het is superheet.
Leuke plek voor shows, maar de stoelen zijn oud en niet genoeg ruimte om tussen de stoelen door te gaan
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Centre Temps Choisi.

Gilly theater voor uitvoerende kunsten

openingstijden, locatie, vervoer. 1 Chaussée de Lodelinsart kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Centre Temps Choisi adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Centre Temps Choisi. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Centre Temps Choisi delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid