facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Centre Hospitalier de Mouscron

Centre Hospitalier de Mouscron

Info

www.chmouscron.be

Geschiedenis

Fruit de la fusion en 1994 du Centre Hospitalier Régional et du Refuge de la Sainte Famille, le Centre Hospitalier de Mouscron (CHM) offre un large éventail de soins de santé. Le CHM compte 355 lits, emploie quelque 950 collaborateurs et plus de 120 médecins, kinés et logopèdes.

Adres: 49 Avenue de Fécamp, 7700 Moeskroen
Telefoonnummer: +32 (0)56 85 85 85
Stad: Mouscron
Route: 49 Avenue de Fécamp
Postcode: 7700



op zoek naar gerelateerd: CHM Mouscron, CHM Mouscron téléphone, CHM intranet, CHM Relay, chm mouscron rendez-vous, Liste des médecins CHM Mouscron, CHM telephone, EpiCURA
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
CHM  Mouscron CHM Mouscron 29 meter Vertaald door Google Na de operatie heb ik 3 dagen en 2 nachten in het ziekenhuis doo...
Recensies
Ik ben bang om naar dit ZIEKENHUISCENTRUM te gaan, er zijn 26 zeer negatieve meningen, ze hebben een STER geplaatst, omdat de doktoren, verpleegsters, receptie, zeiden dat ze verschrikkelijk zijn! dus om mijn mening te markeren moest ik ook een ster plaatsen, ik kan niet veel sterren plaatsen, ik plaats er maar één omdat er 26 negatieve meningen zijn en heel weinig positieve... Ik denk... Ik ging naar de afdeling psychiatrie met slechts één psychiater dit ziekenhuis is triest!! en ik moet nog wachten tot oktober om een ​​afspraak met haar te hebben en ik weet niet of ze haar patiënten goed behandelt! voor mij is het al negatief… verdrietig en verdrietig !!
Als u Frans bent, controleer dan of u de kosten niet hoeft voor te schieten. Ik heb drie gedeclareerde ALD's en ben begunstigde van een ziekenfonds, maar ik moest mijn consult betalen. De administratieve stafmedewerkers zijn best aardig, maar hebben u geen oplossingen te bieden, behalve u door te verwijzen naar uw CPAM. Als je geopereerd moet worden en geen administratieve rompslomp wilt, blijf dan in Frankrijk.
Ik ben het helemaal eens met de opmerking over Dr. Hustin of beter gezegd Dr. Hautain. Hij luisterde niet, hij stopte me in mijn uitleg met geïrriteerde mondgeluiden. Onderzoek van de onnodige schouder "daar heb je geen pijn" nou nee, daar niet. Onnodige röntgenfoto uitgevoerd, zelfs de radioloog begreep niet waarom en dat ik een echografie nodig had. Kortom, ik vertrok zonder diagnose en zonder behandeling... vernederd, boos en verdrietig. Bedankt dokter voor dit flagrante gebrek aan professionaliteit!!!
Onbekwame gynaecoloog stuurt deze patiënten naar huis met dafalgan en libuprophene na een operatie aan de eileider en postoperatieve inwendige bloedingen! Een zeldzaam geval in 40 jaar carrière voor deze, maar hij stuurde de patiënt zelfs de volgende dag terug naar haar huis! Uiteindelijk daalt de spanning zonder te stoppen! Doorbloeding door de wond, slechte bloedtest en beginnende bloedinfectie door stank op de plaats van de wond! Wissel van baan! Als ze geen dokter had gehad, was ze gestorven aan sepsis! Geen antibiotica, geen verpleegster om hem te volgen of te verbinden, terug naar huis met een te lage dosis bloed in het lichaam! Niet in staat om het woord en zwak
Kwam met mijn man voor een gebroken vinger. Er wordt direct voor ons gezorgd. Hij gaat zijn röntgenfoto maken en dan worden we verzocht in de wachtkamer te wachten. Nou, natuurlijk hebben we gewacht! 5 uur wachten zonder dat iemand komt kijken hoe het met mijn man gaat of dat hij iets nodig heeft. Als ik ga kijken of de dokter niet wil uitstellen, alleen al om te vertellen of zijn vinger gebroken is of niet, krijg ik te horen dat de dokter nog geen tijd heeft gehad om te kijken 5 uur!! Dus namen we de beslissing om te vertrekken, maar zonder enige zorg, zelfs geen verband terwijl zijn vinger bloedde. Dit is onaanvaardbaar voor noodgevallen!
De ergste noodsituaties die ik ooit heb gezien, ik kwam met mijn 4-jarige dochter en een baby van 11 maanden. Ik bleef 5 uur psq, er was maar één dokter om te vermijden. Het is catastrofaal
Centrum naar voren gebracht op internet voor de schouder door de heer Labrique die niet meer traint. Enorme humbug, er is meer, ik kwam dr. Hustin tegen, pfff wat een zigoto, nog nooit zo'n slechte medische aanpak gehad, die man irriteerde zich aan de verslagen van eerdere onderzoeken, als dit is wat gevraagd wordt, een röntgenfoto maken en baseer het er maar op, 0 palpatie, geen spier-, pees-, ligamentonderzoeken, 3 beweegtesten laten doen, niet luisteren, wegrennen van dienst, vooral van de dokter. 1 uur rijden daarvoor, ik verwachtte een heilzame ontmoeting.
Na een zware val werd ik naar de spoedeisende hulp van het CHM gebracht. Ik wil de heer David, dokter Demey, mevrouw Noemie, de receptioniste bedanken voor hun professionaliteit en vriendelijkheid. Uit de grond van mijn hart bedankt.
Ik kwam verschillende keren naar het ziekenhuis in Moeskroen voor consultaties en operaties. Het ziekenhuis is schoon, modern en goed bereikbaar. Het personeel is erg vriendelijk, responsief, attent en glimlachend. Ik werd gevolgd door dokter Hustin die ik bedank voor zijn beschikbaarheid, zijn vriendelijkheid en zijn grote professionaliteit! Slachtoffer van een ernstig auto-ongeluk, hij heeft fantastisch werk geleverd en was in staat om me te begeleiden en gerust te stellen tijdens mijn follow-up.
Ik ben net in het daghospitaal geopereerd aan een liesbreuk bij de chirurg dr. Curca Genina. Ik kan niets aanmerken op de netheid en het personeel. Ik moest een nacht doorbrengen na de operatie en opnieuw waren het personeel en de kamer aangenaam.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid