facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Centre Hospitalier Bois de l'Abbaye

Centre Hospitalier Bois de l'Abbaye
Adres: Rue Laplace 40, 4100 Seraing
Telefoonnummer: 043387000
Stad: Seraing
Route: Rue Laplace 40
Postcode: 4100


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Eurogentec Eurogentec 4 km Totaal gebrek aan respect voor niet-geselecteerde kandidaten geen feedback, ook niet ...
Recensies
TOP !! doctor !! behulpzaam, vriendelijk, mijn zoon had een ongeval en kwam op urgences /spoed met Dr Dalezios terecht kregen geruststellend uitleg over situatie, gelukkig geen ernstige letsels - top ! top! doctor !!!
Dit is gewoon schandalig het personeel doet helemaal niets, ze kunnen geen engels nederlands. Praten alleen maar frans en bieden amper maar help.
Snelle mogelijkheid tot het afleveren van goederen
Ik beveel de One Day Hospital eendaagse afdeling handchirurgie ten zeerste aan. Receptie en verpleegkundigen werken op zeer hoog niveau. Vriendelijk, glimlachend en behulpzaam. De ziekenhuiskamer is groot voor 4 bedden, zeer schoon en netjes. Mogelijkheid om bij een begeleider te verblijven. De voorbereiding op een operatie gaat snel en probleemloos. Ik voelde me veilig en in goede handen. Iedereen bekommerde zich om mijn welzijn. De doktoren en verpleegsters verdienen een GEWELDIGE CREDIT voor hun harde werk. Diner na operatie zeer goed en voldoende. Het is beter als we niet ziek worden, maar als we het onder ogen moeten zien, raad ik dit ziekenhuis aan.
Nou... 5 uur doorgebracht op de spoedeisende hulp toen er geen publiek was om uiteindelijk te worden ontvangen door een arts in opleiding... die deed wat hij kon. Dat wil zeggen, niet veel. Patiënten, sla dit ziekenhuis over. 2 maanden uitstel voor een echo van de voet na een ongeval. Nul secretariaat. Geen empathie. Incompetente medewerkers zullen je maar wat graag slecht oriënteren, je kruk en je "gekke been".
Ik meldde me voor brandwonden door de zon, want ondraaglijke pijn en blaren op de rug en beide schouders, ik werd op een professionele en vriendelijke manier ontvangen door de receptie maar toen ik werd opgehaald om naar de dokter te gaan, kwamen eerst verschillende mensen kijken mijn brandwonden zonder al te veel te praten en dan weg te gaan, eindelijk word ik door de dokter uitgescholden omdat ik een oplossing op mijn brandwonden heb aangebracht, wat stom was om het te hebben gezegd << terwijl alle andere dokters deze oplossing aanbevelen de >> Toen ik vraag om een ​​attest om mijn afwezigheid voor het werk te rechtvaardigen Ik krijg droog antwoord << HET IS NIET DE BELASTINGBETALER OM MIJN BULLSHIT TE BETALEN !!!>> om me alleen dezelfde dag onder certif te geven, ze laten me de zalf achter en zeggen me dat ik vertrekken, Gelukkig ga ik naar mijn dokter, die me een garantie van 4 dagen geeft en me een goede behandeling voorschrijft, zelfs als mijn brandwonden niet ophouden erger te worden tot het punt waarop mij wordt verteld dat voor zo'n brandwond het in het ziekenhuis is voor ernstige brandwonden dat Ik moest gaan. Ik zal deze SEH-dokter niet citeren, maar ze zou serieus moeten overwegen om van baan te veranderen en geen patiënten te schaden!!
Nog nooit teleurgesteld geweest op de afdeling spoedeisende hulp van de abdij van Seraing maar deze maandag een cata, ik presenteer me rond 22.00 uur voor temperatuur, ademhalingsmoeilijkheden, ik ben een persoon in gevaar, na een paar uur, een jonge vrouw die beweert een de dokter komt me vertellen dat de scanner niet catastrofaal is voor aerosol, medrol pdt gedurende 5 dagen, ze verlaat me om 3 uur 's nachts. Ik belde mijn noodpneumo, ze ontving me meteen, resultaten bronchopneumonie en ontsteking van het bloed, dus uit pure ethiek zal ik deze "dokter" niet noemen, maar ze zou van beroep moeten veranderen, publiek gevaar
Slechtste ziekenhuis van de hele wereld, ik ben hier meerdere keren geweest, en niet één keer werd ik vriendelijk ontvangen, maar dat is niet het probleem vanwege deze noodsituatie, ik kan mijn hand niet meer gebruiken zoals voorheen, het wachten dat duurt tussen 4/ 6 uur, het is geen noodgeval maar een mortuarium, als je je gezondheid niet wilt vernietigen, blijf dan thuis, het is beter, raad ik je aan!!!!!!!!! Ga naar het Sart Tilmann ziekenhuis, het is 1000x beter dan dit mortuarium
Nooit meer ... Ik ging naar de spoedeisende hulp voor een veneuze trombose, het enige wat ze deden was me op Voltaren zetten, me naar huis sturen en dat ik zonder enig probleem kan werken na de verslechtering van mijn toestand. ... en nu' Ik heb de littekens behouden
Gisteravond op de spoedeisende hulp ontvangen wegens malaise met bewustzijnsverlies. Achtergelaten in ambulance en SMUR omringd door uitzonderlijke spoedartsen. Aan de andere kant, op de spoedeisende hulp van de CHBA, opvang en zorg SCHANDALIG!!! Geen luisteren, geen empathie en geen communicatie, gewoon terloops... Dit welkom is 0 sterren waard !!!!!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid