facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Centre Equestre De La Cambre

Centre Equestre De La Cambre

Info

Centre Equestre Manège de La Cambre à Uccle - Bruxelles : un manège à l'orée du bois de la Cambre et en lisière de la forêt de Soignes

Geschiedenis

Le manège centre équestre de la Cambre à Uccle est facile d'accès en voiture ou par les transports en commun. Dans une ambiance chaleureuse et familiale, le cercle équestre vous accueille dans ses installations de qualité adaptées à la pratique de l'équitation tant de haut niveau que pour débutants.

Adres: Waterloosesteenweg 872, 1180 Ukkel
Telefoonnummer: +32 2 372 14 84
Stad: Uccle
Route: Waterloosesteenweg 872
Postcode: 1180


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 22:00
Dinsdag: 08:00 - 22:00
Woensdag: 08:00 - 22:00
Donderdag: 08:00 - 22:00
Vrijdag: 08:00 - 22:00
Zaterdag: 08:00 - 22:00
Zondag: 08:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Poney club de la papelotte, The Drags, Centre équestre Bruxelles
Recensies
Geweldig delen met de instructeur, gelukkige kinderen, goede paarden en pony's. Gestructureerde cursus. Akkoord. Schone faciliteit!
Het is een van de beste plaatsen die ik in mijn hele leven heb gezien en bezocht. Ik ben getuige van de onvoorwaardelijke liefde die wordt gegeven aan paarden en kinderen. erg moeilijk om een ​​plek te krijgen, dus je moet maanden van tevoren inschrijven. kinderen zijn er dol op. Ik raad het aan!!!
Ik hou ervan. Goede behandeling van kinderen en paarden. Super vriendelijke eigenaren en werknemers ook. Goede sfeer en goede vibes. Ik raad het aan
Goede sfeer! Veel te mooi! Luisterjuf en een super gave pony genaamd Romeo
Ik hou echt niet van deze draaimolen Ik zou het niet aanraden het personeel is agressief en ze respecteren het paard niet ze zouden echt zeggen een kinderdagverblijf er zijn miljarden kinderen die overal schreeuwen Ik haat deze draaimolen -rond en ik zie het NIET aanbevelen
Mijn kinderen volgen sinds 1 jaar reguliere lessen en paardrijcursussen bij deze manege. Ze zijn opgetogen: ze gaan er elke week graag heen. Ze kijken er altijd naar uit. De instructeurs zijn zeer professioneel en het management erg vriendelijk. Ik raad het ten sterkste aan.
Ik ben teleurgesteld over wat er is geworden van de carrousel die ik daar heb gereden van mijn 9 jaar oud tot mijn 16 jaar oud en de carrousel was geweldig, goede sfeer, geweldige leraar, die niet tegen je schreeuwt zodra je een beetje slecht op de horse , of die niet het grootste deel van de les op hun telefoon hebben doorgebracht. Er was altijd een warm welkom bij Maya, Steph en Esteban zonder Adrien te vergeten. Maar zodra andere docenten zoals Sylvie en anderen toevallig alles in de carrousel veranderden. En het spijt me het te moeten zeggen, maar ik ben totaal teleurgesteld over wat er van de carrousel is geworden..
Ik ben daar twee jaar geweest. Ik dwong mezelf ondanks de meer dan onaangename secretaresse omdat het de enige carrousel was die per transport bereikbaar was. De eerste instructeur zat een half uur privéles ruim 20 euro per les op zijn telefoon. We hadden ook recht op opmerkingen van andere stamgasten zoals "rijsokken zijn voor de armen". Op een dag had ik de pech om een ​​les te boeken voor een dinsdag in plaats van een vrijdag met een instructeur die tegen me schreeuwt zodra ik mijn billen op het achterwerk van het paard zet, terwijl ik doe zoals ik altijd deed met de andere instructeur. Na verschillende sarcastische opmerkingen heb ik de pech met mijn ogen te rollen en heb ik recht op een "als je wilt vertrekken en terug wilt gaan naar *een andere instructeur*, houdt niets je tegen he!" Kortom, de twee zeiden tegenstrijdige dingen en ik ben het die doorgaat voor de idioot van dienst. Daarna heb ik nooit meer een voet in hun huis gezet en ik heb er spijt van dat ik ze twee jaar lang mijn geld heb gegeven om beledigd te worden en alleen maar te leren draven.
Mijn kinderen erg blij. We zullen terugkomen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid