facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Centre DYS paramédical

Centre DYS paramédical

Info

Centre paramédical :

Centre DYS:
Logopédie
Neuropsychologie
Psychologie
Psychomotricité


Espace BiS (Bien-être et Santé):
Hypnothérapie
Massothérapie


Pour les enfants et adolescents en difficultés d'apprentissage.

Geschiedenis

Le Centre DYS Beaufays est le fruit d’une collaboration de plusieurs années entre deux logopèdes spécialisées dans les différents troubles d’apprentissage (troubles DYS).

La pratique de notre métier nous démontre que l’enfant doit être vu dans sa globalité, pour cela nous travaillons en équipe avec différents intervenants spécialisés en enfance et adolescence au sein même du centre.

Notre approche thérapeutique pluridisciplinaire s’articule donc autour de la logopédie, de la neuropsychologie, de la psychologie, et de la psychomotricité.

L'Espace BiS (Espace Bien-être/Santé) propose aux enfants et parents en difficultés des solutions douces autour de l'hypnothérapie et de la massothérapie.

Ensemble, nous œuvrons pour soutenir parents et enfants, du diagnostic à la prise en charge dans le respect des différences de chacun.

Afin de proposer une prise en charge globale et cohérente, nous collaborons avec les différents intervenants autour de l’enfant, du médecin généraliste et spécialiste aux centres PMS en passant par la structure scolaire.



"LogopédieNeuropsychologiePsychologiePsychomotricitéErgothérapieHypnothérapieNeurofeedback EEGqMéthode TOMATIS rPour les enfants et adolescents en difficultés d'apprentissage."
Adres: Voie de l'air pur, 81, 4052 Beaufays, Liege, Belgium
Telefoonnummer: 04 221 52 01
Stad: Beaufays
Route: Voie de l'air pur, 81
Postcode: 4052


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 20:00
Dinsdag: 09:00 - 20:00
Woensdag: 09:00 - 20:00
Donderdag: 09:00 - 20:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Centre Beaufays, Logopède Beaufays, Centre DYS Liège
Recensies
Centrum met een zeer bekwaam multidisciplinair team. Mijn twee kinderen werden voor verschillende stoornissen gevolgd door een logopediste mevrouw Denjean en een psycholoog mevrouw Mellemans en de opvolging vond ik uitstekend. Ik kende hun werkwijze niet NLP, semiofonie,... en was erg blij met het resultaat. Ik werd enkele weken na het einde van de sessies gecontacteerd om de vorderingen van mijn kind te controleren. Ik kan dit centrum en de twee mensen die voor mijn kinderen hebben gezorgd ten zeerste aanbevelen.
Semiofonie vertoonde geen verbetering bij mijn kind. Steriele methode waarbij het kind wordt geïsoleerd onder een helm. Verspilling van tijd en geld. Zeer teleurgesteld over de logopedist, mevrouw Denjean. Vaak ziek of afwezig... en kom niet te laat met betalen het is eens in de 6 maanden gebeurd, je ontvangt een sms dat ze OOK rekeningen moet betalen en een brief van haar "advocaat"!!! Ik heb 5 ***** voor de psycholoog gezet, maar ik denk dat sinds ze het centrum heeft verlaten.
Topteam, opmerkelijk en zeer professioneel. Ik ben erg blij met de zorg voor mijn zoon. Ik raad +++ aan
Mevr. Denjean en Bussutil hebben aandacht voor de behoeften van de kinderen en de methode is effectief. Ik adviseer met gesloten ogen.
Zeer goede ervaring en ondersteuning. Luisterprofessionals, heel menselijk. Ik raad dit centrum ten zeerste aan.
Zeer leuke ploeg. Goede zorg voor mijn zoon, Jules. Goede evolutie.
Geweldig team en ondersteuning. Aanbevelen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid