facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Centre Dermatologique du Roy - Dermatologie esthétique

Centre Dermatologique du Roy - Dermatologie esthétique

Info

Situé à proximité de Waterloo et Lasne, le Centre Dermatologique du Roy composé de plusieurs dermatologues.

Geschiedenis

Dans une ancienne bâtisse totalement rénovée, le Centre Dermatologique du Roy composé de plusieurs dermatologues est spécialisé en dermatologie générale, en psychodermatologie allergologie, en chirurgie cutanée, mais également dans les techniques esthétiques modernes,et les lasers de pointe.

Un cadre moderne et design conçu pour apporter confort et sécurité réunissant des cabinets de consultations, une salle de Puvathérapie et un plateau technique laser dans un lieu historique unique.

Lors de la consultation initiale, vous serez reçu par votre Dermatologue qui effectuera un bilan personnalisé de votre peau. Il vous renseignera sur la technique la plus adaptée à votre cas et vous précisera les bénéfices que vous pourrez en attendre ainsi que les éventuelles contre-indications.

Equipement du cabinet du Centre Dermatologique du Roy

1- Equipement de dermatologie générale

2- Lasers esthétiques et médicaux

- Lasers épilatoires

- Lasers vasculaires

- Laser pour le traitement de l’acné, des pores dilatés, du coup d’éclat v des cicatrices et pour et la stimulation du collagène.

- Lasers pour le traitement des ridules et des rides et des cicatrices d’acné, des cicatrices de brûlures, coup d’éclat, etc

- Laser pour le traitement des rides profondes, des cicatrices d’acné, Xanthélasma, Rhinophyma, angiofibromes mais également pour des verrues, condylomes…

- Lumière pulsée pour la Photoréjuvénation.

- Lumière infrarouge pour le « tightening » effet tenseur afin de restimuler la synthèse de collagène, redessiner l’ovale du visage.

- Cryolipolyse : traitement par le froid des zones cutanées adipeuses sous cutanées tenaces (abdomen , hanches ,cuisses )

Dermatologie esthétique avec les peelings chimiques, toxine botulique, produits de comblement, fils tenseurs ...

Adres: 28b chemin de la maison du Roy, 1380 Plancenoit
Telefoonnummer: 02 633 57 81
Stad: Plancenoit
Route: 28b chemin de la maison du Roy
Postcode: 1380


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Dermatologue Genappe, Centre dermato-esthétique, Dermatologue Brabant Wallon, Dermatologue Waterloo, Cabinet dermatologie, Dr Ziraldo dermatologue, Dermatologue esthétique Brabant Wallon, Dermatologue esthétique Waterloo
Recensies
Wat een geweldig span! Omdat er een noodgeval was, zag Dr. Creusot me... de volgende dag. Verdenking op carcinoom, ik moest me laten opereren door een cosmetisch chirurg. Ik zou echter 3 dagen later vertrekken naar Frankrijk voor een periode van 5 maanden. Eerste afspraak mogelijk in Frankrijk…7 maanden later. Dokter Creusot legt het probleem uit aan de gespecialiseerde kankerchirurg, dokter Olivier de Lathouwer, die mij ziet en opereert…. Meteen! Weinig zachte muziek, geruststellende dokter, luisterend, heel menselijk. Veel dank aan dit geweldige, proactieve en warme team. We voelen ons in de hand genomen door competente en betrokken mensen.
Ik heb 2 1/2 jaar geleden een gepulseerde kleurstoflasersessie gehad bij Dr. Creusot om een ​​couperoseprobleem te behandelen. De krachtige, pijnlijke flitsen deden mijn bloedvaten barsten en lieten indrukwekkende blauwe plekken op mijn gezicht achter. Volgens de dokter zou ik de plekjes makkelijk kunnen verbergen met foundation... Dat was natuurlijk niet het geval. Ik heb enkele weken sporen bewaard en vandaag nog steeds een brandwond op een wang... En het was niet effectief tegen rosacea. Dit centrum moet worden vermeden!
Ga er vooral niet heen om dokter Creusot te zien. Spoedservice is een echte fabriek, ze blijft afspraken maken, ze neemt absoluut geen tijd voor haar patiënten en als bonus heeft ze mijn gezicht vernield! Een overdosis TCA-sessie Ik heb maanden in het donker doorgebracht en nog steeds kan ik mijn huis niet verlaten zonder make-up en dat is toch te zien het ergste is dat ze zijn fout nooit heeft herkend omdat het zogenaamd mijn schuld was omdat ik rook, dus ik genees slecht! Ze vernietigde mijn gezicht, meer dan een jaar later probeer ik haar fout nog steeds goed te maken met een andere dokter. Ga nooit naar haar toe als je niet misvormd wilt eindigen!!! Enige positieve punt: Fabienne de secretaresse, de liefde van een vrouw die me tijdens deze nachtmerrie heeft gesteund. Een dikke merci aan haar maar voor de rest is het definitief vluchten!!!!
Ik heb littekens van droogijsverbranding over mijn hele gezicht. Het doel was om kleine bruine plekjes te verhelpen. De dermato creusot, in zijn pas gemaakt 6 aan de ene kant en 5 aan de andere kant! Ik moest stoppen zeggen. Uiteraard ondanks alle zorgen, ontstekingen etc... de gruwel. En het is al 3 jaar geleden! Ze nam zelfs foto's toen ik terugkwam om het haar te laten zien. Gewoon beschamend en niet menselijk
Ik ben een patiënt van verschillende artsen in dit centrum, maar vooral van dokter Muriel Creusot die ik u aanbeveel. Altijd luisterend met grote vriendelijkheid. Dominique Vandenack
Naast dat ze binnen 24 uur een afspraak had, was de dermatoloog erg geduldig en nam ze de tijd om mijn dochter van 20 maanden te onderzoeken... ze vroeg zelfs haar collega die mijn dochter ook onderzocht om een ​​second opinion. Ze legde me de oorsprong van het probleem uit en gaf me alle adviezen om haar behandeling goed uit te voeren. Mijn dochter huilde niet, ze wist haar vanaf de receptie in vertrouwen te nemen. Redelijke prijs voor een specialist 55€ zoals bij de kinderarts.
Ik ben nogal verrast om enkele zeer negatieve beoordelingen te lezen. Tijdens de COVID-periode zijn alle maatregelen gerespecteerd. Niets te zeggen over de ontvangst en nog minder over dokter Creusot. Ik ging daarheen voor een algemeen onderzoek en ik kan oprecht zeggen dat de dokter de nodige tijd heeft genomen om hem goed te onderzoeken. Ik raad ten zeerste aan !!!
Veel dank aan Dr. Creusot voor zijn professionaliteit en vriendelijkheid. Dank aan de secretarissen voor hun welkom Ik ben heel blij met de uitgevoerde behandeling ... verbluffende resultaten!
Snelle afspraak, vakkundig personeel, Snel, simpel en serieus..
Ik laat nooit notities achter bij medische professionals, ik ben tegen dit systeem. Toch moet ik het hier doen. Tot ziens in februari. Controle + twee storende moedervlekken: een met een groei, de andere met gezwollen en rood. Ik betaalde 60€ voor 5 minuten, ze keken niet eens naar al mijn moedervlekken toen ik op controle kwam. De twee moedervlekken kregen het bericht "Ik zie niets om me zorgen over te maken, tot over twee jaar". Na een second opinion elders in augustus worden de twee moedervlekken verwijderd. Resultaten: beide erg gevaarlijk. Gelukkig heb ik ze zo snel mogelijk laten verwijderen, want ze hadden heel snel heel slecht kunnen gaan. En het is helemaal niet te danken aan het Centre du Roy, dat zich niet eens zorgen maakte over een moedervlek die als ZEER ontstoken werd geanalyseerd. Ik raad het absoluut niet aan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid