facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Centre d'Ophtalmologie Bruxelles-Schuman

Centre d'Ophtalmologie Bruxelles-Schuman
"Le Centre Médical Bruxelles-Schuman propose des soins centrés sur l'Ophtalmologie. Il est notamment spécialisé dans les chirurgies des yeux pour compenser ou éliminer le port des lunettes ou lentilles."
Adres: Avenue de Cortenbergh 66 Kortenberglaan 66 , Brussel 1000, BE
Telefoonnummer: 02 256 90 83
Stad: Brussel
Route: Avenue de Cortenbergh 66
Huisnummer: Kortenberglaan 66
Postcode: 1000



op zoek naar gerelateerd: Best ophthalmologist in Brussels, Ophtalmologue, Ophthalmologist Brussels, Brussels Schuman medical center, Ophtalmologue Schuman, English doctor Brussels, Oogarts Brussel, Eye test Brussels
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vision Clinic Vision Clinic 5 km Vertaald door Google Ik wil het hele team bedanken. Mijn operatie is vlot verlopen. I...
Recensies
Ik heb veel geluk gehad, ik ben een heel goede specialist tegengekomen, toeval doet dingen goed. Zeer goede huisartsenpraktijk!
In het kader van mijn studies voor een Bachelor in Orthoptics, moest ik stage lopen binnen het team van het Centre Médical Bruxelles-Schuman. Met mijn buddy verwelkomde het team ons heel goed en voelden we ons snel geïntegreerd. Het team was zeer aanwezig en attent. Ze leerde ons hoe we op de juiste manier aan onze missies konden beginnen, waardoor ik mijn sterke en zwakke punten kon ontdekken. Ik kreeg ook meer autonomie, waardoor ik ook meer zelfvertrouwen kreeg. Deze ervaring was zeer lonend voor mijn professionele carrière, en voor mij zal deze stage voor altijd een van mijn beste stages blijven! Heel erg bedankt!
Ik kreeg de kans om stage te lopen bij orthoptisten, secretaresses en artsen in het medisch centrum. Het was een zeer lonende ervaring die me in staat stelde het beroep van orthoptist te ontdekken in een vriendelijke en zorgzame omgeving. Ik bewaar een heel goed geheugen. Nogmaals bedankt !
Eindelijk vind ik een perfecte visie. Ik wil u bedanken voor de efficiëntie van uw diensten. De kwaliteit van de ontvangst is perfect, fantastisch visueel onderzoek, een menselijk en professioneel interview, bedankt dokter. in alle opzichten Tevreden over uw diensten, zou ik ze bij al uw patiënten willen aanbevelen.
Zeer aangename ervaring, zonder al te veel wachten. Alle details van en na het onderzoek zeer goed uitgelegd met de mogelijkheid om indien nodig om verdere verduidelijking te vragen het was niet nodig, alles duidelijk.
Geweldige ervaring, dr. Andriantafika was erg meegaand; duidelijk en professioneel in het communiceren van alles voor mijn PRK-operatie; en zorgde voor een geweldige follow-up van mijn vragen en verzoeken.
Zeer vriendelijk en uiterst bekwaam personeel. Alle noodzakelijke onderzoeken werden uitgevoerd met de nieuwste apparatuur. Bovendien nam de dokter de tijd en legde hij mij uitgebreid de resultaten uit. Ik kan deze plek alleen maar aanraden!
Het boekingssysteem, via hun website, werkt niet. Ik heb 4 verschillende browsers en 3 verschillende apparaten geprobeerd. Uiteindelijk kon ik geen afspraak boeken, ook al garandeerden de assistenten dat het tijdslot voor de gewenste dag vrij was... Er zijn geen alternatieven: geen papieren agenda's, geen alternatieven, niets. Of je boekt online of je boekt helemaal niet. Vreselijke bureaucratische ervaring. Ik voelde me gefrustreerd en machteloos. Niet aanbevelen.
Ik kom al een aantal jaren bij hen en ben altijd zeer professioneel ontvangen en behandeld. Ik denk dat veel mensen alleen beoordelingen achterlaten als deze negatief zijn. Dus ik neem de tijd om een ​​positieve beoordeling te geven. Ik raad dit kantoor aan vanwege het gemak van online afspraken en de vriendelijkheid en professionaliteit van de artsen.
Ik zag Dr. Andriantafika in 2017 en in 2022 als onderdeel van een rekrutering binnen de Europese instellingen en ik ben zeer tevreden. Het team is erg aardig en de dokter zeer attent. Ik raad ten zeerste aan!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid