facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Centre Culturel De Rochefort

Adres: Rue de Behogne 5, 5580 Rochefort (België)
Telefoonnummer: 084 22 13 74
Stad: Rochefort
Route: Rue de Behogne 5
Postcode: 5580



op zoek naar gerelateerd: Rochefort Culture, Espace Culturel Rochefort, Salle de spectacle Rochefort, Spectacle Rochefort ce soir, Rendez vous des roches
Recensies
Heke mooie zaal voor optredens
Zeer tevreden over
Heel leuk stadje
Hele leuke ervaringen bij het Cultureel Centrum. De zaal is altijd schoon. Tijdens ons laatste bezoek zond de CCR een film tekenfilm voor kleine kinderen uit. Ze zorgen ervoor dat ze alle doelgroepen bereiken. Het welkom was extra: een film gevolgd door warme chocolademelk en een pannenkoek, tot grote vreugde van de kinderen. Daarnaast zijn de exposities vaak van hoge kwaliteit.
Mooie, comfortabele kamer. Goede akoestiek. De shows zijn vaak van hoge kwaliteit. Glimlachend receptiepersoneel.
Mooie kamer met comfortabele stoelen boven. Inkomhal perfect voor een kleine tentoonstelling of een borrel. Kan worden gebruikt als bioscoopprojectieruimte tussen 2 culturele shows?
Heel goed bovendien zijn de tribunes zo geplaatst dat je zonder problemen kunt zien. Klein nadeel. Geen toegang voor personen met beperkte mobiliteit
Ik heb me echt geamuseerd tijdens de laatste show die ik ging zien. De kamer is erg mooi en schoon. Er is ruimte tussen de rijen stoelen. De kamer is goed voorzien van airconditioning, zodat we geen last hebben van constante hitte. Als een cabaretier of een andere artiest aan het woord is, is het geluid van de microfoons achterin de kamer erg goed. Kortom, ik raad het zonder aarzeling aan.
Aangename ruimte, comfortabele stoelen maar het gebrek aan ruimte tussen de rijen maakt de stoel te oncomfortabel! Het balkon mist ruime uitgangen om bij brand te ontsnappen Jammer!
Prachtige show van de school Saint Remacle de Aye. Alle kinderen zongen in gebarentaal. Veel emoties in deze prachtige kamer. Juich!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid