facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Centre aïkido et bien-être Boncelles

Centre aïkido et bien-être Boncelles

Info

Nouveau centre d’aikido et bien-être à Boncelles !



"-Aïkido adultes : lundi, mercredi, vendredi 19h45-21h15-aikido enfants : mercredi, vendredi 18h30-19h30-Art du Chi Tai Chi/ Qi Gong : mercredi matin 9h30-11h-Gym douce « ma santé d’abord » : mardi 19h-20h et jeudi 18h25-19h25-Strong Nation : jeudi 19h45-20h15 et 20h20-21h05-Yoga : mardi 17h30-18h30 et samedi 11h-12h-Zen outils’tude Mon Moment Magique juniors : ateliers sur réservation le mercredi 14h-Break dance : dimanche 14h-16h"
Adres: Rue de l’église 13, 4100 Boncelles, Liege, Belgium
Telefoonnummer: +32494850210
Stad: Boncelles
Route: Rue de l’église 13
Postcode: 4100


Recensies
Waar te beginnen ? Gezelligheid, diversiteit, bereikbaarheid en nog veel meer. De dojo wordt niet alleen gebruikt voor de zeer goede beoefening van aikido, maar staat open voor een hele reeks activiteiten gericht op persoonlijke ontwikkeling en welzijn voor alle leeftijden. Gastvrij en praktisch in een zeer vriendelijke, attente en respectvolle sfeer. Makkelijk parkeren.
Onberispelijke ontvangst en conditionering, bijzondere aandacht voor de fysieke conditie van elk. Met veel medeleven en respect. Voor mensen die lange tijd niet hebben gesport, geeft Alex ze de smaak en het plezier, zodat alles gediversifieerd en binnen ieders bereik is. Wat niets bederft, de kamer is super aangenaam met een Makkelijk parkeren … bedankt voor alles Alex, sporten met jou is geruststellend Marie Rose en Henri
Uitstekende club in de regio Seraing/Luik voor het beoefenen van aikido. Met een jonge leraar al doordrenkt van ervaring en pedagogiek, omringd door een team van uitstekende assistenten. Allemaal in een goed humeur en in goede faciliteiten. Uitstekende begeleiding van kinderen. Aanbevolen voor alle leeftijden, lessen aangepast aan alle niveaus en jouw doelen!
Een krijgskunst die toegankelijk is voor iedereen, jong en oud, op een speciale plek in de Luikse regio. Een leraar van hoog niveau die competentie, motivatie en nauwkeurigheid combineert, terwijl iedereen in zijn eigen tempo vooruitgang kan boeken en het beste van zichzelf kan geven. Een familiale sfeer waar de ernst van de praktijk altijd gepaard gaat met gezelligheid!
Ik hou van deze plek!! Het is een erg leuke plek om aikido te beoefenen, het is vriendelijk en er is veel ruimte
DE referentie in Aikido in de Seresische regio. Een leraar van internationale waarde die meer geeft dan techniek: een krijgshaftige waarde.
Club aan de top! Goed niveau, serieus en familie. Een geweldige sfeer!
Zeer leuke sfeer en geweldige coach in gymnastiek op zaterdag...
Superdojo met een dynamisch team dat de tijd neemt voor ondersteuning, in een omgeving die bevorderlijk is voor studeren.
De perfecte plek om in alle rust te oefenen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid