facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Center Meubelen

"Bij meubelen NF2000 zit je goed!"
Adres: Zeelsebaan 82 , Grembergen 9200, BE
Telefoonnummer: 052 21 59 21
Stad: Grembergen
Route: Zeelsebaan 82
Postcode: 9200



op zoek naar gerelateerd: Herfra Oostkamp, Herfra Test Aankoop, Herfra Dendermonde, Herfra klachten, Herfra review, Herfra grembergen, Herfra VIP-dagen, Herfra Oostkamp telefoonnummer
Recensies
Je zou denken dat je betaalt voor service maar dat blijkt niet echt het geval te zijn. Eettafel en stoelen vlot geleverd en gemonteerd, zetel geraakte deels niet binnen dus daar heb ik zelf een oplossing voor gezocht kraan gehuurd. De kast die ik had besteld voor in de woonkamer daarentegen konden ze zogezegd niet binnen krijgen via het raam dus daarvoor kwamen ze een andere keer terug, natuurlijk niet opnieuw op een zaterdag maar op een vrijdagvoormiddag dus heb hier een halve dag verlof voor genomen zodat ik ze zeker zou hebben. Blijkt dat de vorige werknemers gelogen hadden tegen mij want ze hadden de kast toen helemaal niet mee, ze waren die vergeten. Slaapkamer verliep ook vlot, enkel 2 poten die ontbraken omdat ze deze opnieuw vergeten mee te nemen waren dit hebben ze wel eerlijk gezegd dus gelukkig had ik iets om er voorlopig onder te steken, anders kon ik met mn matras op de vloer slapen er ontbrak ook nog een stukje onder 1 van de poten van de zetel, maar dit hebben ze gelukkig vrijdag ook in orde gebracht samen met de kast en poten van mijn bed. Toen ik mijn kast kuiste, zag ik dat er meerdere stukjes uit het hout zijn, die in de kast storen niet echt maar het zou toch niet mogen voor meer dan €2000, die onderaan vallen wel op. Hun oplossing hiervoor is dat ik ze ZELF behandel met een product alsof de ontbrekende stukjes daarmee teruggroeien? right.
Woensdag zou mijn bed geleverd worden. Speciaal verlof genomen want konden niet garanderen na 16u te leveren. Op die dag zélf verschillende keren gebeld waar ze bleven. Na veel geleuter bleek het bed niet binnen te zijn! Verlof voor niets genomen! Verhuis moeten opschuiven! Zouden dan uitzonderlijk zaterdag bed leveren. Pas om 16u was camion er, om 17u30 moest ik naar een feest op voorhand gezegd!. Om 17u nog steeds geen lift toegekomen bed moet op slaapkamer 1e verdiep. Gebeld, zou pas 1u30 later zijn! Alles dan maar in living gezet. Maandag kwam dan eindelijk de lift. Bed in elkaar gezet, alle verpakking achtergelaten en op de koop toe ferme kras in laminaat! Bed was zodanig gezet dat het niet te zien was! Pas ontdekt met bed op te schuiven naar het midden. Foto's doorgestuurd, antwoord: iets wat wij niet gedaan hebben kunnen we niet vergoeden. Word ik nog beticht van liegen! Had ook zetel besteld, wil dit annuleren, geen antwoord meer! Héél onvriendelijke vrouw en zéér slechte service! GEEN AANRADER!!!
Na meer dan een maand wachten, en na heel veel telefoontjes van onze kant uit, hebben we nog steeds onze ontbrekende stukken niet van onze kast. Elk telefoontje komen ze wel af met een ander excuus. Nooit bellen ze zelf eens terug. Heel vriendelijke service in de winkel maar over de service nadien zijn we niet te spreken. Wij raden hier zeker niemand meer aan voor naar toe te gaan.
Met goede raad kan je hier zeker kopen. Leuke winkel met verschillende stijlen en prijzen. Uitgebreide winkel en grote toonzaal. Een aanrader om te bezoeken. Geen gevoel van verplichtingen om te kopen. Je kan rustig rondlopen en kijken. Er zijn regelmatig promoties.
Duur winkeltje de eetkamer waar wij intresse in hebben is 500 euro duurder dan weba of krea
Geweldig leuke winkel! Met leuke ideeën en verschillende stijlen. Goede kwaliteit. Zetels gekocht, bijzettafel en ook reeds matrassen gekocht. De service is perfect. De eigenaresse is een creatieve, vriendelijke madame die u met eerlijke raad en leuke tips bijstaat. De winkel is veel meer uitgebreid dan vroeger met zeer grote toonzalen. Onze zetels liggen en zitten zalig-kwalitatief leder-alsook onze matrassen. Zeker de moeite waard om eens te bezoeken. Een grote aanrader
Prachtige winkel veel keuze in electro zeer bekwaam en behulpzaam. Vriendelijke bediening.
Een eerste keer binnen gesprongen op een zondag, aangenaam ontvangen en zonder verplichtingen. Op maandag opnieuw langs geweest, heel goed begeleid, verschillende materialen besteld. Levering gevraagd op donderdag dezelfde week en ook dat is verlopen zoals het hoort. Heel aangename ervaring, echt iedere schakel in het bedrijf was vriendelijk, attent en van hun woord. Voor ons een aanrader en vast adres voor meubelen!
Zeer slechte ervaring. Ze volgen hun bestellingen gewoonweg niet op, proberen je vanalles wijs te maken, komen hun beloftes niet na, wimpelen je gewoon af. Kortom organisatie trekt op niets. Professionaliteit en klantvriendelijkheid nul. Tenzij je direct kan zien en meenemen waarvoor je betaalt, deze plaats ten alle tijden vermijden.
Onze zetel vertoont nu, na één maand, reeds verkleuringen, stof die loskomt en een doorgezeten zitvlak. Geen van ons beide weegt meer dan 70kg.. Wanneer we onze feedback hierover in de beste sfeer willen meegeven, krijgen we, na herhaaldelijk polsen, een standaard antwoord “dat dit doodnormaal is, en dat we een boete riskeren mocht deze afwijking binnen de normen vallen van hun ‘servicedienst’. Mevrouw ging me ook terugbellen want ze was met een klant bezig, ik wacht -zoals verwacht- nog steeds op haar telefoontje.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid