facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cense de Lalouette

Cense de Lalouette

Info

6 salles de caractère, Traiteur, DJ, Maître de cérémonie. Formules all-in. Num entreprise BE825.475.443

Geschiedenis

Vous souhaitez organiser un événement privé ou professionnel ? Vous recherchez des services de qualité?

L'équipe de la Cense de Lalouette vous fera découvrir de nouvelles saveurs et organisera vos événements de A à Z à Tertre, dans la région de Mons, proche de la frontière française.

La Cense de Lalouette vous propose un complexe de six salles de réceptions qui vous permettra d'organiser vos mariages, fêtes familiales mais aussi vos séminaires ou fêtes d'entreprises.

La Cense de Lalouette, avec ses partenaires, vous propose une approche globale de votre événement. Vous n'aurez plus rien à faire nous nous occupons de tout.



"Spécialiste de Moments Exceptionnels, la Cense de Lalouette vous propose son approche globale pour la parfaite réussite de vos événements professionnels et privés.Nous disposons également de plusieurs appartements à louer particulièrement prisés par la clientèle professionnelle en mid-week et par nos mariés le week-end."
Adres: rue de Tournai 188, 7333 Tertre, Hainaut, Belgium
Telefoonnummer: +32 (0)475 366 009
Stad: Tertre
Route: rue de Tournai 188
Postcode: 7333



op zoek naar gerelateerd: cense de l'alouette wijn
Recensies
Mooi trouwfeest
Ik was daar voor een Rbnb en eerlijk gezegd subliem!!! Ik raad iedereen aan was perfect, de prachtige omgeving?Kamers: 5/5
Een magnifiek kader, een lachend en beschikbaar team, een werkelijk uitmuntende keuken. Ze hebben van onze bruiloft een unieke dag gemaakt en we bedanken ze uit de grond van ons hart .
Geweldige plek
Heel mooi kader. Gevarieerd eten met zeer verse producten van zeer goede kwaliteit. Makkelijk parkeren en stoort de buurt niet. Geen nachtlawaai zoals in andere kamers. Waar de politie bij elk feest heen gaat. Goede locatie. Aanbevelen.
Een prachtig decor voor een prachtige bruiloft. De setting is erg mooi, een binnenplaats met een veilig meer voor kinderen. De ontvangstruimte is perfect voor een familie-evenement. De dienstverlening is van hoge kwaliteit. De ontvangstruimte is een beetje klein.
Bruiloft uitgevoerd deze zaterdag 10/07/21 en alles was perfect. Bedankt Geoffrey voor het luisteren naar ons en het onvergetelijk maken van deze dag en avond. Nogmaals gefeliciteerd met deze plek en het ontdekkingsmenu is een genot.
De bovenkant van de bovenkant. Mooie omgeving! Felicitaties aan de chef, het is echt uitstekend. Dorine en Jonathan dynamische en vriendelijke servers. Zeer goede avond in perspectief...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid