facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Censatech NV member ATS groep

Censatech NV member ATS groep

Info

Centrale verwarming - Sanitair - Technieken
condenserende cv ketel - zonneboiler - warmtepomp - radiatoren - vloerverwarming

Geschiedenis

Voor een persoonlijke advies en een aangepaste offerte komen we graag bij u langs of kan u bij ons terecht in onze toonzaal.

In onze toonzaal staan talrijke cv ketels opgesteld , u kan er onder andere volgende systemen en of producten bekijken:

condenserende cv ketel
een combinatie met zonneboiler, een warmtepomp
radiatoren
vloerverwarming.

Censatech werkt met 3 ploegen, elke ploeg bestaat uit twee techniekers, één techniekers voor de verwarming en een technieker voor alles wat het sanitair betreft.

Al onze mensen zijn specialisten in hun vak domein. De meeste onder hen werken hier meer dan 10 jaar en zorgen voor stabiliteit, continuïteit en de nodige knowhow om al onze klanten zo goed mogelijk bij te staan.

Peter De Swaef is oprichter en zaakvoerder van Censatech Bvba.

Johan Verhelst maakt onze offertes en is dus veelal op ons kantoor. Je zal hem ook tegenkomen op werf of op een huisbezoek. Johan heeft meedere jaren ervaring en werkte reeds in het verleden voor Cenasatech Bvba. Ook de praktische kant van een sanitaire installatie of verwarmingsinstallatie hebben voor hem geen geheim meer !

Veronique, staat in voor de administratie en personeelszaken.

Adres: Antoon Catriestraat 33, 9031 Drongen
Telefoonnummer: 0032093756397
Stad: Drongen
Route: Antoon Catriestraat 33
Postcode: 9031


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 16:30
Dinsdag: 08:00 - 16:30
Woensdag: 08:00 - 16:30
Donderdag: 08:00 - 16:30
Vrijdag: 08:00 - 16:30


op zoek naar gerelateerd: ATS Groep bedrijven, ATS herentals
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Osmoclean Osmoclean 762 meter Altijd snel en goed werk
Recensies
Heel slechte ervaring met deze firma. Ten allen tijde te vermijden. Censatech werkte als onderaannemer voor Belim bij de constructie van onze woning. We hadden onmiddellijk de volgende problemen: - verschillende radiatoren begonnen te 'kloppen'. Dit gebeurt als de kraan op de radiator verkeerd is aangesloten - de vloer verwarming in de living, in twee bakken, met daarboven een rooster, heeft nooit goed gewerkt. Reden: de bakken zijn niet diep genoeg waardoor de lucht niet kan circuleren, en er is een locale thermostaat, waardoor de verwarming direct afslaat gezien de warmte rond de thermostaat niet weg kan, en niet de warmte in de living meet - de wachtleiding van het dak naar de chauffageketel voor een zonneboiler is niet geschikt voor een zonneboiler. Een verloren investering dus, plus een extra kost om een geschikte oplossing te installeren, plus esthetisch een ramp - op verschillende plaatsten zijn koper/aluminium verbindingen gelegd die direct beginnen te oxyderen. Een goede installateur weet dat bepaalde combinaties van metalen niet zijn toegelaten. Een slechte weet dat niet. - door die slechte metaalverbindingen heeft zich over een periode van 6 jaar meer en meer oxydatieroet opgestapeld binnenin de verbrandingsketel. Eerst hebben we dat met lapmiddelen moeten oplossen, en nu, na 9 jaar, mogen we al investeren in een compleet nieuwe installatie. Ook moeten alle geoxydeerde leidingen worden vervangen. Dit grapje kost ons een 9000 Euro, en is volledig te wijten aan de incompetente installatie. - in de eerste jaren hebben we regelmatig met Censatech geprobeerd tot een oplossing te komen, maar we werden op heel consistente wijze onbeleefd behandeld. Wij wisten blijkbaar niet hoe onze verwarming te gebruiken. Ondertussen is gebleken dat het euvel niet aan de onkunde van de gebruiker lag, maar aan de onkunde van de installateur.
Top bedrijf, alles correct verlopen, mooi binnen de tijd, correct en proper uitgevoerd, en correcte prijs
Top klantenservice! Altijd snel geholpen zelf buiten de werkuren!
Vriendelijk en correct!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid