facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cellier Saint-Paul

Info

Vins français, italiens et du "Monde" - Alcools fins: whisky, rhums, grappas,... - Denrées fines - Accessoires - Cadeaux, ... -

Geschiedenis

Au n°7 de la rue Saint Remy, à une enjambée du centre ville, se niche le Cellier Saint Paul. Une vitrine alléchante, un magasin avenant où priment l'accueil, le conseil par des œnologues avertis et le meilleur rapport qualité/prix.

NOTRE FORCE : LE CONSEIL
- Vins français et du "Monde" (italiens, chiliens, australiens,...). Mise en dépôt pour vos réceptions
- Alcools fins: whisky, rhum, grappa,...
- Accessoires au service du vin
- Denrées fines (choix de paniers garnis)
- Cadeaux d'affaires (Livraison Belgique)

Téléphone: 04/222.11.07



"Depuis octobre 1994, le Cellier Saint-Paul est votre caviste de référence en Province de Liège !Situé en plein centre-ville, à deux pas de la Place Cathédrale, nous vous prodiguons des conseils de passionnés, compétents et toujours souriants.Pierre et Georges vous proposent une large gamme de nouveautés en crus ainsi que leurs spécialités en champagnes et spiritueux, sans oublier nos fameuses dégustations et nos cours d'oenologie!Toujours à l'affût des nouveautés, nous ne cessons de trouver de nouveaux domaines pour ravir vos pallets.Pourquoi choisir vos vins au Cellier Saint Paul ?Tout au long de votre visite, nous vous accompagnons pour vous aider à trouver les produits qui correspondent à vos goûts et à votre budget."
Adres: Place Saint Paul 5 , Luik 4000, BE
Telefoonnummer: 04 222 11 04
Stad: Luik
Route: Place Saint Paul 5
Postcode: 4000



op zoek naar gerelateerd: Vin Liège, Magasin spiritueux Liège, Distillerie Liège, Dégustation Liège, Grossiste vin Liège, Rhum Liège, Les Vignes en Ville, Peket artisanal Liège
Recensies
Ik weet niet wie deze verkoper vanmorgen was, maar het is onaanvaardbaar hoe mijn vriendin vanmorgen is aangevallen, gewoon om van gedachten te veranderen en om terugbetaling te vragen voor een fles wijn die ze niet wilde. Schande over deze verkoper, ik en mijn vrienden, familie zullen nooit naar deze winkel gaan, mijn vriend moest 1/4 uur wachten voordat de verkoper een handgeschreven document schreef om terugbetaald te worden.
Pierre is geen wijnverkoper, hij is een kenner, een liefhebber! Hij slaagde erin me mee te nemen op reis en me alles uit te leggen wat er in mijn gehemelte gaande was, ik was in staat om objectief het plezier dat ik voelde te begrijpen en vertrok met de perfecte fles voor mij! Al was het maar om deze man te ontmoeten die zo gul is met informatie en zo getalenteerd, kom langs bij Le Cellier! Nogmaals bedankt Pierre voor deze reis door smaken!
Doordrenkt met zijn persoon, onaangenaam karakter en kon niet meer bekrompen zijn. Als je een prettige discussie wilt hebben, ren dan weg.
Prima producten en advies. Ik weet er niet veel van, persoonlijk drink ik maar heel, heel zelden. Maar of het nu gaat om ontdekken/proeven of aanbieden, ik ben altijd goed begeleid om de mensen die ze ontvangen te plezieren en vooral te plezieren. Een huis om aan te bevelen. En daarnaast hebben ze grappa
Pierre is een gepassioneerde en zeer grote professional in de wijnwereld. Heeft u een vraag of bent u op zoek naar bijzondere wijnen, dan bent u bij ons aan het juiste adres!
De eerste keer dat ik een voet in een kelder zet, om nog maar te zwijgen van het feit dat ik op 300 meter van Cellier Saint-Paul woon. Ik had veel zorgen over de prijzen of de mogelijk te chique kant van het ding. Nou, het was een zeer aangename verrassing... als ik het aantal flessen zie dat blind in supermarkten is gekocht, terwijl ik voor dezelfde prijs veel beter "in mijn kelder" had kunnen hebben... Op relationeel vlak heel prettig: attent, goed advies, niet pushen om te kopen, ... Sterk aanbevolen!
We kregen een Barrollo uit 2013 te horen en we betaalden er € 46 voor. We realiseerden ons achteraf dat de gemiddelde prijs op de markt € 27 is. Bovendien was de wijn meer dan eenvoudig en niet beter dan een wijn van 8 € uit een supermarkt! Het is echt schandalig!
Ik heb NOOIT een slechte wijn van ze gehad. Uitstekend advies, vriendelijkheid, keuze, alles is perfect.
We werden heel goed ontvangen en geadviseerd bij het kiezen van een paar flessen om cadeau te doen.
Erg blij met het advies, ik kwam aan zonder al te veel te weten en door het menu te volgen, mijn verlangens had ik een aantal geweldige wijnontdekkingen. Dankjewel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid