facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cedric Spriet

Info

Hallo, ik specialiseer mij als schrijnwerker vooral in daken. Zowel nieuwbouw als renovatie van daken. Ook isoleren hoort hierbij.
Ook kunt u mij altijd vragen voor kleinere timmerwerken zoals het plaatsen van omheining of valse wanden.



"Het dak van uw huis zorgt voor bescherming en isoleert. Om deze functies optimaal te benutten, kunt u rekenen op het vakmanschap van Spriet Cedric uit Kortemark. Of het nu gaat over een nieuwbouw- of renovatieproject, hij gaat als zaakvoerder mee aan het werk om alle dakwerken snel, kwalitatief en aan een scherpe prijs uit te voeren. Ook zinkwerken, het plaatsen van dakgoten en isolatiewerken worden eveneens professioneel uitgevoerd door Spriet Cedric, zowel voor platte daken als voor hellende daken. Met een gloednieuw of hersteld dak is de kous nog niet af. Zo maakt gepaste gevelbekleding het plaatje compleet. Daarvoor kunt u rekenen op de vakkundige plaatsing door Spriet Cedric uit Kortemark."
Adres: Kronevoordestraat 28, 8610 Handzame
Telefoonnummer: 0471/26.23.85
Stad: Handzame
Route: Kronevoordestraat 28
Postcode: 8610


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid