facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cederic Gysel PT- diëtist

Cederic Gysel PT- diëtist

Info

Heb je een specifiek sportief of nutritioneel doel voor ogen en je weet niet goed hoe je het moet aanpakken? Aarzel dan zeker niet om vragen te stellen.



"Heb je een specifiek sportief of nutritioneel doel voor ogen en je weet niet goed hoe je het moet aanpakken? Dan kunnen wij u verder helpen."
Adres: Meensesteenweg 324, 8800 Roeselare
Telefoonnummer: 0472240129
Stad: Roeselare
Route: Meensesteenweg 324
Postcode: 8800


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Huisartsenpraktijk Hippocrates Huisartsenpraktijk Hippocrates 456 meter Altijd vlot en heel goed geholpen
Health & Training Schiervelde Health & Training Schiervelde 2 km Wij zijn een paramedisch trainingscentrum, waarbij gezondheid, trainining en individu...
Therapeutisch Zorgpunt N. Therapeutisch Zorgpunt N. 3 km Over het algemeen prima, de kinderpsychiater aan de andere hand, is verschikkelijk! Z...
Fertility Belgium Fertility Belgium 3 km Get access to the best fertility treatments in Belgium.
Pretecho centrum Betamedics Pretecho centrum Betamedics 3 km Heel leuke ervaring, vriendelijke en enthousiaste vroedvrouw! Na een half uurtje hadd...
Kinesitherapie & osteopathie Elise Van Keer Kinesitherapie & osteopathie Elise Van Keer 6 km Praktijk voor kinesitherapie en osteopathie in Roeselare, Beveren.
Recensies
Goeie persoonlijke aanpak, luisterend oor, super sfeer! Het wekelijkse bezoekje waar ik soms tegenop zag, maar waar Cederic me er steeds liet vertrekken met een fit en goed gevoel. Echte aanrader!!! De kilo's vielen er eindelijk af onder het motto 'zeuren mag met mate' en de energie steeg. Ik heb men energie teruggevonden. En mijn nieuw eetpatroon is nu een dagelijkse gewoonte, met dank aan Cederic!
Cederic zorgt voor een persoonlijke en professionele aanpak om te streven naar ambitieuze maar realistische resultaten. Hierbij luistert hij naar je wensen en gewoontes. Cederic is verder altijd bereikbaar voor vragen of opmerkingen. Ook de realistische voedingsadviezen zorgen voor de perfecte combinatie om samen de grenzen te verleggen en de vooropgestelde doelen te behalen. Een echte aanrader!
Als amateursporter was het zoeken naar het ideaal gewicht. Met deskundig advies van Cederic qua voeding lukte het om alsnog gewicht te verliezen zonder in te boeten aan spiermassa. Aanrader!
Cederic zorgt iedere trainingssessie voor variatie en houdt daarbij rekening met jouw wensen. Daarbij geeft hij realistische voedingsadviezen met voorbeelden om deze makkelijk te kunnen volgen. Top!
Cedric Gysel is zeer professioneel en behulpzaam. Zeer goede resultaten. Geen enkel dieet die mij hielp maar ik nu blijf ik vermageren zonder honger te moeten lijden. Ik voel mij veel gezonder. Toppie!
Wekelijks krijg ik een super goede training met veel variatie in oefeningen. Er is altijd een leuke sfeer, Cederic is altijd enthousiast en blijft je motiveren. Een aanrader!
Professionele aanpak met goede tips op maat om het gewenste resultaat te bereiken. Een aanrader!
Een heel professionele aanpak en vriendelijk persoon!!
Vertaald door Google Cederic is een echte motivator! Origineel Cederic is a true motivator!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid