facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor CEC Finance

CEC Finance

Info

CEC FINANCE, une entreprise familiale
depuis 30 ans à votre service

Adres: Rue des Capucins, 15, 7000 Bergen (België)
Telefoonnummer: 065/88.50.80
Stad: Mons
Route: Rue des Capucins, 15
Postcode: 7000


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Crédit Finance, CEC banque, Bureau des hypothèques Mons, Prêt hypothécaire en ligne, Exemple prêt hypothécaire, Prêt hypothécaire Bruxelles Multifinances, Simulation en ligne prêt hypothécaire, Agence de crédit immobilier
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
My First Bitcoin My First Bitcoin 2 km MyFirstBitcoin est une entreprise spécialisée dans la nouvelle technologie Blockchain...
M.a Finance M.a Finance 52 km 0 STERREN IK SPECIFICEER MAAR VERPLICHT EEN TE PUBLICEREN. WEGLOPEN !!! Omdat we in d...
POUR VOUS AIDEZ PRET POUR VOUS AIDEZ PRET 60 km Bonjour, Nous proposons des crédits à toute personne ayant dans le besoin même étant ...
Recensies
Hallo, Een supervriendelijk en professioneel team dat je gedurende het hele project volgt zonder ooit te falen, veel vragen beantwoordt en vooral problemen zeer snel oplost. Voor ons is de aankoop van ons huis heel goed verlopen en dat is vooral te danken aan dit vurige team en zijn directeur, de heer Contrucci. Het is simpel, al onze verzekeringen en hypotheken zijn thuis... Ik adviseer met gesloten ogen.
Zeer slechte ervaring met CEC Finance. Ze reageren helemaal niet ik moet ze regelmatig bellen om het bestand vooruit te helpen. Als ze beloven de volgende dag terug te bellen, kun je altijd wachten op hun telefoontje. Veel beloftes, veel woorden maar weinig resultaat.
Een echt bekwaam, vriendelijk en glimlachend team dat ons in staat stelde ons vastgoedproject uit te voeren. Ook aan de verzekeringskant zijn ze onverslaanbaar. Altijd zeer snel om vragen te beantwoorden en oplossingen aan te bieden. Bijstand in het belang van de klant bij betwisting of ongeval. Zeldzaam genoeg om gemeld te worden. Bedankt voor alles. Ik raad ten zeerste aan.
Voor hypotheken hebben we twee keer beroep gedaan op CEC 2018 en 2022. Wij zijn verheugd: duidelijke en snelle oplossing. Een onberispelijke opvolging en ze zijn altijd zeer beschikbaar om onze vragen te beantwoorden.
Niet aangeraden! We hebben een afspraak gemaakt met de heer Contrucci Christophe in de Louizalaan op vrijdag 23/11/2018 om 11.30 uur. Het bedrijf komt uit Bergen en ze huren een kantoor in Brussel. Op de dag van de meeting had deze meneer geen verbinding via zijn pc om de simulatie voor ons uit te printen. En hij vertelde me dat ik binnen 24 tot 48 uur de simulatie zal hebben. Tot nu toe hebben we nog niets ontvangen. We hebben hun kantoor verschillende keren gebeld, elke keer is er een dame die zegt dat ze een tekort aan personeel hebben en dat het aan de gang is. Er is een e-mail gestuurd dd 27/11 ter herinnering, maar geen reactie op ons verzoek. U kunt zich het wachten voorstellen om alleen een eenvoudige simulatie te hebben! We zullen nooit het risico nemen om via dit bedrijf krediet aan te vragen. Dit blijft onze mening na het ongemak veroorzaakt door dit gebrek aan snelheid.
Ik wilde mijn zeer slechte ervaring met de kredietmaatschappij CEC Finance delen. Ik heb een lening aangevraagd om een ​​appartement in het buitenland te kopen. Om de zaak op te bouwen, hebben we een aantal documenten verzonden. De heer Contrucci, die aanvankelijk verantwoordelijk was voor mijn dossier, beantwoordde nooit e-mails, ook niet op zijn mobiele telefoon waarop oproepen werden doorgeschakeld naar de centrale waar u wordt verteld dat hij een afspraak heeft en dat hij u terugbelt. Nadat ik mijn documenten had verzonden, duurde het een maand voordat ze werden verwerkt, dus daar beginnen de problemen. Ze beseffen dat sommige documenten ontbreken, ook al heb ik verschillende e-mails gestuurd die allemaal onbeantwoord bleven na het verzenden van de documenten om bevestiging te vragen dat het dossier inderdaad compleet was. Het duurde nog een maand om de administratieve problemen van de dossiers op te lossen. Ik heb het hoofdkantoor vele malen gebeld om erachter te komen waar mijn dossier was omdat de deadline voor de verkoop niet zou worden gehaald, maar elke keer kregen we bij benadering antwoorden van CEC Finance, om ervoor te zorgen dat alles in orde was en dat er geen noodzaak was zich zorgen maken. Als kers op de taart wordt mijn dossier geweigerd door de financiële organisatie waarmee CEC finance opereert. De heer Contrucci had me echter vanaf het begin verteld dat ik een "concreet dossier" had en dat dit niet geweigerd kon worden. Na te zijn geweigerd, nam CEC opnieuw contact met me op om me te vertellen dat ze mijn dossier nu zouden overdragen aan een andere financiële instelling waarmee ze samenwerken en een bevoorrechte status zouden krijgen. Het resultaat van de races was hetzelfde, dossier geweigerd. Door mij met andere makelaars en banken te informeren en mijn situatie uit te leggen, hebben ze mij onmiddellijk staande gehouden na het horen van mijn situatie, namelijk de aankoop van een onroerend goed in het buitenland zonder eigenaar te zijn in België. Het duurde 30 seconden om een ​​duidelijk en nauwkeurig antwoord te krijgen tegen 2 maanden voor CEC-financiering, die me vandaag nog steeds zou moeten terugbellen. Natuurlijk kon de verkoper na deze meerdere deadlines en vertragingen de deadline niet halen en werd de verkoopovereenkomst nietig. Ik raad CEC ten zeerste af vanwege hun gebrek aan ernst en professionaliteit, hun gebrek aan kennis van het banksysteem en hun onbeschikbaarheid.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid