facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ce'belle beauty and care

Ce'belle beauty and care

Info

Schoonheidsspecialiste / nagelstyliste
Behandelingen zoals, handverzorging, voetverzorging, ontharingen en het verzorgen van de wimpers en de wenkbrauwen.
Bij laattijdige annulatie (48u) wordt er een forfait van 50% aangerekend.



"Ce'belle Beauty and Care is een schoonheidssalon gevestigd in Oelegem. U kan hier terrecht voor allerlei behandelingen zoals, gelaatsverzorging huidverbetering, Handverzorging, voetverzorging, laserontharingen en het verzorgen van de wimpers en de wenkbrauwen."
Adres: John Kennedylaan 6, 2520 Oelegem, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 0479491573
Stad: Oelegem
Route: John Kennedylaan 6
Postcode: 2520


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: Flow of beauty, Schoonheidsspecialiste Zandhoven, Professionele producten gelaatsverzorging, Medik8 Schoonheidssalon, Schoonheidssalon Broechem, Schoonheidssalon Viersel, Doreauté
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Flow of Beauty Flow of Beauty 883 meter Vriendelijk. En altijd kom je er piekfijn en ontspannen. buiten
Recensies
Een lieve, vriendelijke en toffe dame. Ze geeft een goede uitleg over producten of behandelingen. Hiervoor maakt ze graag tijd vrij. Mijn nagels zijn ook altijd tiptop inorde.
Ik heb een hydrafacial laten doen , zeer aangenaam verrast. Celia kent haar vak en geeft zeer goede aangename uitleg. Het was een gezichtsbehandeling waar ik echt van genoten heb. Zeer vriendelijke dame.
Zeer vriendelijke, pittige eigenares. Je wordt als een prinsesje onthaald , Celia doet alles om het je naar je zin te maken . Professionele aanpak met mooie resultaten! Top adresje !
Celia is echt een toppertje! Ze zet gelnagels als de beste! En werkt alleen maar met top producten! Sinds ik medik8 aan het gebruiken ben is mijn huid veel minder gevoelig! Dankzij haar advies heb ik nu een gezonde en zachte huid! Altijd een leuke babbel in het salon! Ik ben een zeer tevreden klantje!
Super tevreden doet dat
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid