facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cdes services

Cdes services

Info

CDES: Comfortabele, Duurzame,Elektriciteit met Service

Cdes Services
Borreshoefstraat 102
3650 Dilsen-Stokkem
Tel.: 089 21 30 66
Mail: [email protected]

Adres:
Telefoonnummer: 089 21 30 66
Stad: Dilsen


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 16:30
Dinsdag: 08:00 - 16:30
Woensdag: 08:00 - 16:30
Donderdag: 08:00 - 16:30
Vrijdag: 08:00 - 14:30


op zoek naar gerelateerd: Alois Cuzi
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Toora Benelux Toora Benelux 1 km Welkom op de Facebookpagina van Toora Benelux
Recensies
Zeer tevreden over de snelle aanpak van CDES, voor het opmaken van een schadebestek, nog net voor het bouwverlof, nadat een grote eikenboom was omgevallen op de schans met zonnepanelen. Dikke pluim voor Koen , hun sales manager
Een defecte omvormer laten vervangen door CDES. Snel en vakkundig gedaan. Tevens goed advies gekregen in de te kiezen omvormers. Koen neemt alle tijd en legt het je goed uit.
Ik ben zeer tevreden over de snelle service van CDES. Een dikke pluim. Grtz Ferre
Overzichtelijk de mogelijke oplossingen verkregen voor aanpassing van de installatie met het daaraan verbonden kostenplaatje. Vlotte afwerking terplaatse, inclusief de nodige informatie en de documenten over te maken aan de netbeheerder.
Koen heeft ons geweldig geholpen, toen wij het contact via onze mobieltjes met Sunny Portal kwijt waren. Hij begreep meteen, dat wij als oudjes zijn hulp nodig hadden en heeft alles geregeld zonder een monteur langs te sturen. Geweldig bedankt Koen!!
Contact opname vlot, uitleg i.v.m. het probleem compleet en duidelijk, behulpzaamheid goed. uitleg over de herstellingen duidelijk, vlot gewerkt. sinds reparatie tot op heden werkt alles terug zoals het zou moeten. Het kon zijn dat het probleem terug kwam naar gelang de weersomstandigheden dus dat is nog even afwachten. alvast een goeie indruk en service van dit bedrijf.
Tevreden over het contact en de uitgevoerde werken van dit bedrijf!
Deze firma is aan te raden wegens zijn klantvriendelijkheid en het zoeken naar de beste oplossingen. Het contact verloopt altijd snel en de medewerkers zijn steeds behulpzaam. In de tijd waarin wij leven zijn dit kwaliteiten die men niet dagelijks tegenkomt.
goede service en vlotte bediening
Prijs laten maken voor zonnepanelen en zeer snelle en accurate reactie. Technisch onderbouwde offerte en bestelling geplaatst!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid